ZVALI SU ME JADNICOM I PJEVALJKOM: Brenina snajka prvi put priznala kako su je maltretirali u školi! EVO ŠTA JOJ JE NAJGORE BILO

Zvezda “Granda” Aleksandra Prijović je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, međutim, na samom početku karijere nije bila tretirana kao danas, te je svašta preživljavala od svojih vršnjaka.

Današnja dvojka Filipa Živojinovića prisjetila se odrastanja i vremena iz škole, kada je bila žrtva dječjeg podsmijavanja.

– Nije mi bilo lako. Ovo nikome nisam rekla, ali ja sam bila žrtva djece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali. Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pjevaljkom. Govorili su: “Nije ništa bolja od majke pjevaljke”. To je bilo baš ponižavajuće, degradirali su me. Sprdali su se na moj račun kako su stigli – ispričala je Prijovićeva.

– U školi su nakon svakog mog nastupa donosili snimke i puštali ih. Smijali su se na sav glas. Sve sam čula i videjla. U tim trenucima mi se srce cjepalo – iskrena je bila pjevačica prisjećajući se prvih nastupa u “Zvezdama Granda”, koja sada živi potpuno drugačiji život.

– Sve se promijenilo, sada mi se svi javljaju. Pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Isti ti koji su mi se smijali sada hoće da se druže sa mnom. Sada sam im slatka, lijepa, mila i draga. Govorila sam tada: “Neka, neka, vidjećete vi!”, i, evo, uspjela sam. Svima im odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali.

Pogodila me je srećna zvijezda i sad sam tu gdje treba da budem. Ali, ovo je tek početak. Ovo su samo stepenice ka mojim višim životnim ciljevima – završila je samouvjereno Aleksandra.

Pogledajte forografije od Aleksandre Prijović

(novi.ba)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*