TAMAN SU TREBALI ZAPLESATI PRVI PLES, MLADOŽENJA JU JE OSTAVIO: Evo kakva je bila njena reakcija! (VIDEO)

Kad je vatrogasac Džeremi Burasa odlučio da se oženi svojom djevojkom Kristom u Sent Pol Parku u Minesoti, raznorazni mogući scenariji su im prošli kroz glavu. Čak su unaprijed razgovarali i o najgorim mogućim slučajevima požara.

” Pričali smo o tome šta ako se desi poziv? Smatrala sam da može pustiti ostale vatrogasce iz ekipe da odu na teren i da ne može otići sa sopstvenog vjenčanja” – kaže Krista.

Ali poziv se dogodio, ubrzo nakon ceremonije, baš u trenutku kad su se ona i Džeremi fotografisali za vjenčani album.

Uskoro se saznalo da je izbio veliki požar u jednoj porodičnoj kući, a poziv je bio usmjeren baš na Džeremijevu vatrogasnu stanicu. On i Krista su se pogledali i odmah su znali šta treba da se uradi.

“Skinuo sam svečano odijelo, obukao vatrogasno i uskočio u prvi kamion koji je izlazio van” – kaže Džeremi.

Iako je ispočetka negodovala, Krista sada nije imala ništa protiv njegovog odlaska na dužnost. Ipak njena porodica iz prve ruke zna šta znači poziv u vatrogasnu stanicu. Njena sestra je prije dvije godine izgubila kuću u požaru, a godinu dana prije toga dvoje djece njenog dečka je izgorjelo u vatri.

“Stalno slušam kako je loše stanje i kako trebaju više ljudi. Stoga sam mu rekla da ide i da ne brine ništa. “Samo idi i pomozi im i vrati se kad možeš”, rekla sam mu” – navela je Krista.

“Imam čitav život da provedem sa njim. Oni su ga trebali u tom trenutku”, zaključila je Krista.

(novi.ba)

NISKA ŽENA JE IDEALNA: Evo zašto momci ODLIJEPE za nižom curom…

Za razliku od niskog muškarca, niska žena je dobra i sebi i muškarcima. I obično nema nikakav kompleks zbog toga, jer je veoma svesna da u muškarcima tako mala izaziva zaštitničke sklonosti. Niska je obično i dovoljno sitna, iako ume da bude i okruglasta i trupkasta, ali čak i to je kod nje nekako slatko. Možda će vas asocirati na zeku, pandu ili džakče brašna, ali niska i dežmekasta će u poređenu sa slonicom od metar osamdeset i 95 kila biti prava džepna se.s bomba, koju možete da aktivirate na zadnjem sedištu Juga, bez vađenja prednjih sedišta.

Niska žena ne može da vas gleda s visine, jer čak i ako niste neka razvijotka, sigurno ste za glavu viši od nje. Takođe, niska ne mora da brine da li je dovoljno graciozna i ženstvena, ona jednostavno može uvek da igra na kartu slatkoće. Ako je skladna, zgodna i dugonoga, ženica u S pakovanju glatko prolazi kao dobra riba.

I, ovo je provereno, kad prolaze dve plavuše, lepe i zgodne, samo što je jedna visoka i krupna a druga mala i krhka, 90 posto muških pogleda zaustavlja niska.

Mala žena je ekonomičnija i lakša za održavanje. Manje telo, manji organi. Manje joj treba da se napije i manje jede – čast izuzecima. A ako se oblači na dečijem odeljenju, onda i garderoba manje košta. Zauzima manje mesta u krevetu i može da se sklupča uz vas i da vam pruži osećaj muževnosti samo tako što će vam se obesiti o ruku i podići glavu da vas pogleda.

Niska mora da se popne na stolicu da bi okačila zavese i usisala paučinu sa plafona, ali vi ćete to rado učiniti umesto nje, zar ne? Osim toga, ako volite da dominirate, a i da vam žena nosi štikle, izgleda seksi, upotpunjava vaš imidž i ulepšava vašu pojavu, niska je prosto idealna. Koliko god bila upadljiva i nabudžena, neće vas zaseniti.

Ženica je po difoltu ženstvenija nego ženetina, koja mora da manevriše u prostoru i koja može da obuje vaše patike kad ide da prospe đubre, a da joj ne klapću.

Sve ženske prednosti su na strani niskih i sitnih žena, a velike kako se snađu.

E sad, ima ona narodna „to da valja, ono bi poraslo“ i ona čuvena o otrovu u malim bočicama i verovatno ima tu neke istine. Ne možete prosto pretpostaviti da je sićušna dobra kao što je slatka, ili da je suviše osetljiva i slaba i nezahtevna, samo zato što deluje krhko.

Neke male žene su kao luksuzni sportski automobili – startne, brze, neuhvatljive i skupe za održavanje, a neke su kao mravi – vredne, usredsređene i mogu da ponesu i podnesu dvostruko veći teret.

I ako ste veoma visoki i krupni a vaša ženica niska i sićušna, zajedno ćete izgledati simpatično i nećete biti neskladan par, kao što su nizak muškarac i visoka žena.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*