RADA DOLAZI U BOSNU KOD HARISA?! Pjevačica progovorila o UDAJI, ali kad čuje Berković šta je još poželjela NEĆE MU BITI DOBRO

Popularna pjevačica Rada Manojlović prošle nedjelje proslavila je 33. rođendan. Ona je svoj divan dan obilježili u krugu porodice i najbližih prijatelja, s kojima nema vremena često da se viđa jer je poslovne obaveze vode na sasvim drugu stranu. Tog dana ona je ipak uspjela da ugasi svijećice na rođendanskoj torti pred onima koje najviše voli. Njeno srce je bilo puno, a otkrila je i svoju rođendansku želju.

– Dok sam gasila svijećice, poželjela sam da se ostvarim kao majka. U životu sam mnogo toga postigla, sada je konačno došlo vrijeme da razmišljam o zasnivanju porodice. Beba bi upotpunila moju sreću. Ne znači da ću sad odmah početi da radim na tome, ali je sasvim normalno da kao žena koja ima 33 godine razmišljam i o majčinstvu – kaže nam Rada sa osmijehom.

Jedna od najpopularnijih pjevačica sa ovih prostora u dugogodišnjoj je vezi s kolegom, devet godina mlađim Harisom Berkovićem. Njihov odnos je poprilično turbulentan i praćen čestim raspravama, pa i raskidima, ali njih dvoje ipak ljubavi daju prednost, pa se uvijek vrate jedno drugome. Tako je bilo i nedavno.

– Haris i ja smo kao svaki normalan par. Ne postoje veze i brakovi u kojima je sve idealno. Bude nekih sitnih prigovaranja i čarkica, ali to riješimo za pet minuta – naglašava Rada.

Pjevačica ne bježi ni od toga da svom dragom izgovori sudbonosno “da”.

– Odavno se vidimo u braku. Kao i svaki ljubavni par, i mi pričamo o tome, ali ne opterećujemo se razmišljanjima kada i kako bi to moglo da se desi. On je sjajan dečko, dobar je i vrijedan. S njim bih živjela bilo gdje, u Beogradu, Sarajevu, mom selu ili na nekom drugom mjestu. Bitno je da se volimo i da nam je lijepo. Dokle god nam je tako, biće dobro – rekla je Rada, koja je u proteklih 12 godina, otkako se prvi put pojavila na velikoj sceni “Zvezda Granda”, bila posvećena isključivo muzičkoj karijeri, zbog čega je trpeo njen privatni život. Sada, za ovaj rođendan, riješila je da to promijeni.

– Radujem se rođendanu kao malo dijete. Nekad nemam ni vremena da ga proslavim, ali se trudim da tim povodom okupim drage ljude. Zbog posla nekad ne može uvijek biti tog dana, ali je bitno da sam s ljudima koje volim. Srce mi je puno kad smo svi zajedno i kad možemo da porazgovaramo, da se smijemo, ali i da ih počastim. Biće prilika kada ćemo praviti velike fešte – završava Rada.

(novi.ba)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*