NJU NIKADA NISTE VIDJELI: Ovo je majka Dragane Mirković koja živi u Kasidolu, A SADA JE ISPLIVALA VELIKA TAJNA (FOTO)

Pjevačica Dragana Mirković poznata je kao neko ko ne voli eksponirati svoju porodicu u javnost.

U rijetkim intervjuima u kojima je govorila o mami i tati, Dragana je iskreno rekla kako su bili očajni zbog njenih zdravstvenih problema koje je imala kao dijete.

– Imala sam godinu dana kada su mi primeijtili iščašene kukove. U ono vrijeme to je bio veliki problem. Bila sam pred operacijom s malim izgledima na uspjeh, takva djeca ostajala su s kraćom nogom. Roditelji su mi bili očajni, majka je mnogo plakala. Bila je tragedija imati žensko dijete koje neće moći lijepo da hoda. Naš stari kum joj je rekao: “Nemoj da plačeš, to dijete će biti nešto posebno.” Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom – govorila je Gaga.

Pjevačica je dodala i kako je njena mama Jelica uvijek bila njena velika podrška.

KAKVA PROMJENA, A TEK NOGE KAD VIDITE: Evo kako je Dragana Mirković izgledala prije 25 godine!

Jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima započela je svoju karijeru prije više od tri decenije, ali za nju vrijeme kao da stoji.

Korisnici društvenih mreža su posljednjih dana imali prilike da vide brojne fotografije poznatih koje su nastale na samima počecima karijera. Jedna od fotografija koja je privukla mnogo pažnje javnosti nastala je sada već davne 1993. godine, a na njoj je Dragana Mirković nasmijana, u automobilu i pozira sa vrlo malo šminke, dok su joj u prvom planu istaknute vitke noge.

Ovakvo izdanje folk zvijezde naišlo je na oduševljenje korisnika društvenih mreža koji su primijetili da Dragana Mirković podjednako dobro izgleda i danas. Podsjetićemo se još jednog trenutka iz ove ere:

A evo kako Dragana žari i pali danas:

(novi.ba)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*