Nakon što je legendarni pjevač izdobio bitku s teškom bolesti: Njegov sin Dino je drhtavim glasom opisao njegove posljednje dane

– Bio je samo sve lošije i na kraju je samo zaspao. Nije bio u bolovima niti u agoniji niti se mučio. Sprovod će biti u Vela Luci jer to je bila njegova želja oduvijek, a bit će i ispraćaj i u Splitu – kazao je Dino Dragojević


Oliverova porodica je do zadnjeg dana sve pokušavala kako bi legendarni pjevač dobio bitku s teškom bolesti, no nažalost, Dragojević nas je napustio jutros u 71. godini.

– Teško je. Probali smo sve. Profesor Vrdoljak koji je vodio Oliverovo liječenje je najbolji u Europi, ali bolest je bila jača. Zahvaljujemo svima u bolnici. Ti ljudi rade težak posao – kazao je Oliverov sin Dino (42). Osim njega, Oliver i supruga Vesna s kojom je bio 44 godine u braku imali su i blizance Damira i Davora (39). Pjevač je posljednjih mjesec dana proveo u splitskoj bolnici, a obitelj je cijelo vrijeme bila uz njega.


– Bio je samo sve lošije i na kraju je samo zaspao. Nije bio u bolovima niti u agoniji niti se mučio. Sprovod će biti u Vela Luci jer to je bila njegova želja oduvijek, a bit će i ispraćaj i u Splitu – rekao je Dino drhtavim glasom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*