BAHATA KLINKA NA INSTAGRAMU PSOVALA SIROMAŠNE: Šta ste vi napravili od svojih života? Samo ste siromašni i ljubomorni na mene (VIDEO)

Ispostavilo se da to nije jedini video koji je Lil snimila na račun majčinog posla

Flexing since day 1. 👀🚙

A post shared by LILTAY (@liltayu) on

Devojčica Lil Taj ima samo devet godina, a već je prava zvezda na Instagramu gde njen profil prati gotovo 50 hiljada ljudi. Međutim, ova devojčica nije baš najpristojnija na svetu.

Njeni roditelji su veoma bogati, a ona voli da snima video snimke na kojima se može videti kako ismeva one koji su siromašni. Neprestano se hvali luksuzom u kojem živi, a često i psuje.

– Ku*ko, upravo sam kupila “lamborgini”, vi, seronje, ne možete sebi da priuštite ovo sr*nje. Imam samo devet godina, najmlađa sam influenserka veka, po**rem se na vas glupu sirotinju. Šta ste vi napravili od svojih života? Samo ste siromašni i ljubomorni na mene – kaže ona na jednom snimku.

Međutim, jedan takav snimak je njenu majku Angelu Tian koštao posla.

Naime, Lil Taj je snimila video u automobilu šefa svoje majke, nakon što ga je Angela zamolila da devojčica malo sedne u njegov “mercedes”, piše Vice. Lil je, navodno bez majčinog znanja, u njemu snimila svoj video i objavila ga na Instagramu.

Problem je nastao kada je šef njene majke saznao za to i nije bio nimalo impresioniran. Ona je zbog toga morala da da ostavku, a radila je kao agent za nekretnine.

Ispostavilo se da to nije jedini video koji je Lil snimila na račun majčinog posla.

I feel bad for that dog @liltay #liltay #freeliltay #guccigang

A post shared by Lil Tay Bae 👑 (@liltay1.0) on

U jednom videu devojčica hoda po stanu i hvali se navodno svojom dizajnerskom odećom i “toaletom koji košta više od vaše stanarine”, ali pokazalo se da je stan jedan od onih koje je njena mama već prodala kupcima.

Nakon incidenta, Lil se javno izvinila svima koje je uvredila i sporni video je obrisala sa društvenih mreža.

(telegraf)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*