Đoković je ovim potezom oduševio Srbe: Pogledajte šta radi sa svojim sinom!

Jedan od najboljih tenisera ne svijetu, Novak Đoković, nikada nije zaboravio svoje korijene i to stalno dokazuje.

Večeras je Đoković zajedno sa sinom bodrio košarkaše Crvene zvezde koji su se sastali sa Cibonom u prvom kolu ABA lige, takmičenja u kojem je prošle godine bila vicešampion.

Na meču protiv Cibone društvo mu osim sin pravi i poznati agent Miško Ražnatovića.

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković ne želi da propusti ni sekund slobodnog vremena koji može da provede u društvu porodice, supruge Jelene, sina Stefana i kćerke Tare.

Kako izgledaju njihove zajedničke aktivnosti, javnost može da vidi gotovo svakodnevno na društvenim mrežama, a dirljivi trenuci porodice Đoković gotovo nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Tako je i Jelenina objava oduševila korisnike društvenih mreža. Na fotografiji se vidi kako Novak sa sinom Stefanom hoda ulicom po kiši držeći se za ruke.

U drugoj ruci drži kišobran, on im očigledni nije bio potreban.

Iako ova idilična slika zaslužuje sama po sebi veliku pažnju, Jelenini pratioci su primijetili jedan detalj koji ih je u isto vrijeme zaprepastio i oduševio!

Naime, Stefan je u potpunosti isti otac po hodu. Blago podignuta desna noga, u istom položaju stopalo, prosto je namamilo mnoštvo lajkova i komplimenata, uz želju i nadu da je ovo još jedan dokaz da će i Stefan jednog dana biti vrhunski sportista.

  

(novi.ba)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*