DO ZUBA NAORUŽANI KOSOVSKI SPECIJALCI ZAUZELI GAZIVODE I VEZALI SRBE: Vučić naredio stavljenje vojske u stanje najviše borbene pripravnosti!

Tanjug dodaje kako su specijalci naoružani dugim cijevima, a neki pripadnici ROSU-e nose ‘fantomke’
Specijalci kosovske Regionalne jedinice za ulični kriminal (ROSU) zauzeli su danas umjetno jezero i hidrocentralu Gazivode na sjeveru Kosova, doznaje beogradski list Blic.

Pripadnici ROSU-e ušli su u Centar za ekologiju i razvoj sporta, u neposrednoj blizini hidroelektrane. Kako doznaje Blic, akciju je izvelo 60 naoružanih specijalaca ROSU-e, koji su opkolili jezero i vezali srpske državljane zaposlene u hidrocentrali.

Tanjug dodaje kako su specijalci naoružani dugim cijevima, a neki pripadnici ROSU-e nose ‘fantomke’.

Potpredsjednik srpske vlade i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović naredio je direktoru policije da sve specijalne i posebne jedinice policije stavi u stanje najviše pripravnosti, objavio je MUP Srbije.

“Povodom napada Albanaca na sjever Kosova i Metohije i uhićenja Srba koji nisu počinili nikakvo kazneno djelo, naložio sam direktoru policije da sve specijalne i posebne jedinice policije stavi u stanje najviše pripravnosti”, ističe se u priopćenju.

Nešto kasnije oglasio se i predsjednik Vučić koji je naredio stavljenje vojske u stanje najviše borbene pripravnosti.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*