Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Ona nije htela ozbiljnu vezu, on nije odustajao, pa je na kraju...

Ona nije htela ozbiljnu vezu, on nije odustajao, pa je na kraju ubio: Policija je pronašla telo zahvaljujući njenom psu (FOTO)

Podijeli objavu

Arkadij Antonov je Mariju Frolenkovu odvezao u šumu i tukao do smrti, a onda je njeno telo prekrio lišćem i granjem

Arkadij Antonov iz Sankt Peterburga uhapšen je za ubistvo svoje devojke nakon što je njen pas odveo policiju do njenog tela.Mariju Frolenkovu je ubio momak jer je viđala drugog muškarca. Antonov je rekao da je izgubio kontrolu nakon što mu je ona priznala da se viđa s drugim muškarcem kog je upoznala preko interneta.Odvezao je u šumu i tukao do smrti, a onda je njeno telo prekrio lišćem i granjem. Zbog straha da bi njen pas Foksa mogao privući pažnju, odvezao ga je skoro 10 kilometara od tog mesta i ostavio.

Foksu je pronašla policija nekoliko sati kasnije, lajala je želeći da je prate. Oni su to učinili i dovela ih je do tela. Antonov je uhapšen nekoliko sati nakon ubistva i očekuje se da će biti osuđen na 15 godina zatvora.

NE ZNA SE KO ĆE BRINUTI O DVOJE DECE

Foksa je preuzela porodica koja će brinuti o njemu. Frolenkova ima maloletne ćerku i sina o kojima je brinula nakon razvoda. Ne zna se ko će sada biti s njima. Frolenkova je upoznala svog momka ubicu putem interneta i rekla mu je da nije zainteresovana za ozbiljnu vezu, ali on nije odustajao, prenose mediji u Rusiji.Preselio se u njen grad kako bi pronašao bolji život, ali i izvodio Frolenkovu u skupe restorane i kupovao poklone ne bi li ona promenila mišljenje. Kada se to nije dogodilo, ubio je.

Pročitajte još:

Hrvat pitao gde može sa 4 prijatelja da gleda finale Mundijala u Novom Sadu, ovo su mu odgovorili

Na Reddit forumu osvanulo je neobično pitanje zabrinutog Hrvata uoči finala Svetskog prvenstva u Rusiji
Pobeda Hrvatske nad reprezentacijom Engleske izazvala je buru oduševljenja među komšijama, dok su u Srbiji mišljenja podeljena. Dok su jedni oduševljeni uspehom koji su ostvarili, drugima baš i nije drago zbog odavno aktuelne političke situacije i animozitetu koji među ova dva naroda postoji od daavnina.

Na Reddit forumu osvanulo je neobično pitanje zabrinutog Hrvata uoči finala Svetskog prvenstva u Rusiji.

Naime, znamo da je Hrvatska jučerašnjom pobedom nad Engleskom obezbedila sebi mesto u samom finalu Svetskog prvenstva u fudbalu, koje će se održati u nedelju.

Međutim, ovaj datum se poklopio sa poslednjim danom popularnog “Egzit” festivala, pa je jedan dečko koji posećuje ovu manifestaciju potražio pomoć na forumu. Imao je jedno jednostavno pitanje:

“Gdje mozemo ja i 4 frenda gledati utakmicu u novom sadu a da ne dobijemo batina ili metak u koljeno/prsa?

Edit: hrvati smo, zato pitam”

Usledila je larva komentara.Jedan od članova foruma vidno isprovociran načinom na koji je Hrvat postavio pitanje, odgovorio je kontrapitanjem i u njemu izneo glavnu boljku koja nas sve muči ovih dana, a to svakako nije fudbal.

– Zar ti stvarno misliš da sa trenutnom ekonomskom situacijom u Srbiji imamo viška metaka da ih trošimo na obicne Hrvate?Drugi je bio malo blaži:

– Gde god hoćeš, niko Vam ništa neće nauditi. Možda najbolje negde u samom centru, a i Egzit je prethodnih godina organizovao video bim na samom festu.

Zatim, ima i onih koji su veoma prijateljski nastrojeni i žele da pomognu:

– Bilo gde u centru, ali budi obazriv ako vidiš grupice navijača koji su očigledno nadrkani. Ovo je manje problem nacionaliteta a više toga da je u pitanju fudbal.

Nekolicina njih je čak priznala da su otvoreno navijali za Hrvatsku:- Iskreno, ne bi me čudilo da naletiš na Srbe koji su za Hrvatsku. (Ja sam prvi bio za Hrvate protiv Enlgeza). Drži se centra, ne traži batice i bićeš ok.

Facebook Komentari