Naslovnica ZANIMLJIVOSTI NEVJEROVATNO SPAŠAVANJE: PETOGODIŠNJAK PAO S PROZORA I SAMO KOMŠIJAMA MOŽE ZAHVALITI ŠTO...

NEVJEROVATNO SPAŠAVANJE: PETOGODIŠNJAK PAO S PROZORA I SAMO KOMŠIJAMA MOŽE ZAHVALITI ŠTO JE OSTAO ŽIV

Podijeli objavu

Petogodišnji dječak iz Minska može da zahvali komšijama jer su ga spasili gotovo sigurne smrti. O njihovoj hrabrosti i brzini govori videosnimak koji pokazuje pad djeteta, prije nego što je uhvaćen u ćebe rašireno ispred zgade.

Dječak je ostao sam kod kuće za kaznu i htio je roditeljima prirediti nevjerovatan prizor. Odlučio je da ih sačeka viseći na prozoru, ali se okliznuo u pokušaju da se popne u stan, prenosi “Daily Mail.”Primijetio ga je član lokalnog osiguranja, koji je vidio dječaka kako visi s prozora na sedmom spratu i odmah alarmirao komšije. Oni su brzo izašli napolje i u posljednjem trenutku raširili ćebe.Od siline udarca, dječak je pocijepao ćebe, ali to je bilo dovoljno da uspori njegov pad i spasi mu život. On je trenutno u obližnjoj bolnici zbog modrica i očekuje se brz oporavak.

Pročitajte još:

ZVIJEZDA SE OBRUKALA: VEĆ DANIMA STAVLJA SLIKE SA LJETOVANJA IZ GRČKE, A EVO GDJE JE ZAPRAVO
Starleta već danima stavlja na Instagram slike sa ludog ljetovanja u Grčkoj. Caka je u tome što ona uopšte nije tamo!Millie Mackintosh (28), britanska poduzetnica i Instagram zvijezda, proslavila se u rijaliti programu “Made in Chelsia” a od te slave stvorila je pravu malu imperiju.Ogroman dio prihoda dolazi joj sa Instagrama na kome ovih dana redovno stavlja fotografije sa ljetovanja u Grčkoj.Međutim, Millie izgleda zaboravlja da je javna ličnost koju paparaci prate u stopu. Tako su je uslikali u Londonu u više navrata, baš ovih dana kada ona, sudeći po Instagramu, i to baš u tim trenucima, skakuće po Kritu.

– Vrijeme je za uživanciju na Kritu. Jedva čekam drugi dio naše grčke avanture – piše ona u jednom postu, a istog tog dana kada se javila iz Grčke snimljena je u jednom restoranu u Londonu.I nastavila je tako da se javlja iz Grčke i u narednim danima.Eto još jednog dokaza da ni slučajno ne treba vjerovati stvarima koje vidite na društvenim mrežama, a eto i dokaza da zaista svi, pa čak i poznati, koriste ovu “caku” u kojoj na društvenim mrežama stvaraju iluziju da su na odmoru stavljajući danima slike preostale od prethodnog ili čak i nekog od starih putovanja, a zapravo sjede kod kuće.Starleta već danima stavlja na Instagram slike sa ludog ljetovanja u Grčkoj. Caka je u tome što ona uopšte nije tamo!Millie Mackintosh (28), britanska poduzetnica i Instagram zvijezda, proslavila se u rijaliti programu “Made in Chelsia” a od te slave stvorila je pravu malu imperiju.Ogroman dio prihoda dolazi joj sa Instagrama na kome ovih dana redovno stavlja fotografije sa ljetovanja u Grčkoj.

Facebook Komentari