Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Fotka sa plaže u Crnoj Gori podelila turiste: Onaj ko je dobar...

Fotka sa plaže u Crnoj Gori podelila turiste: Onaj ko je dobar u matematici, shvatiće odmah u čemu je fora (FOTO)

Podijeli objavu

Jedna fotografija koja je postavljena na Fejsbuk stranici “Live from Greece”, a koja je navodno slikana na jednoj plaži u Crnoj Gori, uspela je sve da nasmeje ali i zbuni.Naime, na fotografiji se vidi koliko koštaju ležaljke, suncobran ali i koliko je komplet na izvesnoj plaži Stefan.Prema komentarima, ova plaža nalazi se negde na crnogorskom primorju, ali to nije ono što je bitno.

Kome je matematika jača strana?
Na prvi pogled čini se kao da je komplet, koji iznosi sedam evra, skuplji od ležaljke i suncobrana, koji koštaju ukupno pet evra.U opisu fotke piše kako je “matematika jasna, zato najviše volim Grčku”.Međutim, ako ste dobri u matematici, shvatićete da se komplet ipak više isplati, jer u njemu imate dve ležaljke i suncobran.Neki su odmah shvatili foru i ispravili onoga ko je šerovao fotku, iako je njegov cilj bio da malo zabavi čitaoce.

Pročitajte još:

Ona nije htela ozbiljnu vezu, on nije odustajao, pa je na kraju ubio: Policija je pronašla telo zahvaljujući njenom psu
Arkadij Antonov je Mariju Frolenkovu odvezao u šumu i tukao do smrti, a onda je njeno telo prekrio lišćem i granjem

Arkadij Antonov iz Sankt Peterburga uhapšen je za ubistvo svoje devojke nakon što je njen pas odveo policiju do njenog tela.Mariju Frolenkovu je ubio momak jer je viđala drugog muškarca. Antonov je rekao da je izgubio kontrolu nakon što mu je ona priznala da se viđa s drugim muškarcem kog je upoznala preko interneta.Odvezao je u šumu i tukao do smrti, a onda je njeno telo prekrio lišćem i granjem. Zbog straha da bi njen pas Foksa mogao privući pažnju, odvezao ga je skoro 10 kilometara od tog mesta i ostavio.

Foksu je pronašla policija nekoliko sati kasnije, lajala je želeći da je prate. Oni su to učinili i dovela ih je do tela. Antonov je uhapšen nekoliko sati nakon ubistva i očekuje se da će biti osuđen na 15 godina zatvora.

NE ZNA SE KO ĆE BRINUTI O DVOJE DECE

Foksa je preuzela porodica koja će brinuti o njemu. Frolenkova ima maloletne ćerku i sina o kojima je brinula nakon razvoda. Ne zna se ko će sada biti s njima. Frolenkova je upoznala svog momka ubicu putem interneta i rekla mu je da nije zainteresovana za ozbiljnu vezu, ali on nije odustajao, prenose mediji u Rusiji.Preselio se u njen grad kako bi pronašao bolji život, ali i izvodio Frolenkovu u skupe restorane i kupovao poklone ne bi li ona promenila mišljenje. Kada se to nije dogodilo, ubio je.

Facebook Komentari