Naslovnica Uncategorized NAJSKUPLJA MLADA: Za ovu mladu dali su nekoliko hiljada eura iz samo...

NAJSKUPLJA MLADA: Za ovu mladu dali su nekoliko hiljada eura iz samo jednog razloga!

Podijeli objavu

Svadba koja se desila u Slovačkoj oduševila je bukvalno ljudi u cijelom svijetu i sigurno će se o njoj dugo pričati.

Teško je zaboraviti ovako nešto, što je organizovano da se slavi puna tri dana. Mnoge mlade bi poželjele da imaju ovakvo vjenčanje, odnosno vjenčanje iz snova.

Na svadbu su pozvani mnogi, veliki broj prijatelja, ali i rodbine. Međutim, to nije jedini razlog zbog kojeg će se ova svadba dugo vremena pamtiti i o kojoj će se pričati, piše “5do12“…

Postoji veliki broj video snimaka koji su objavljeni, a na kojim možemo vidjeti kako je sve to izgledalo.

Cijeli svijet je imao priliku da pogleda sve te video snimke i da uživa u njima, tako da oni broje i po nekoliko miliona pregleda.

Ovaj mladi par je postao mnogo popularan, a kako i ne bi kada su za svadbu morali izdvojiti i nekoliko hiljada eura.

Naime, radi se o cifri od 40.000 eura, koju su slavili tri dana.

Mlada je imala krunicu na glavi koja je napavljena od čistog zlata, a samu nju su morali da plate oko 3.000 eura.

Najviše su zaradili muzičari koji su tokom cijele svadbe svirali i pjevali! Za jednu pjesmu bili su plaćeni i po 500 eura.

Kada se samo spomene svadba , tada se prdpostavlja da je to veseočin sklapanja braka dvoje mladih.Ali svdbe pored veselja za sve koji se tu nađu ponekad znaju bitijako specifične ali i neobične.Jedna neobična svadba će ostati upamćena dugo vremena i malo ko će je zaboraviti a održana je u Slovačkoj.

Svadba je  trajala cijela tri dana i tom prilikom je na svadbi ugošćeno mnogo prijatelja, rodbine i komšija.Ali i vrijeme trajanja i broj gostiju nisu toliko interesantni koliko je nešto drugo specifično za ovu svadbu.Snimak svadbe je obišao svijet a da je specifična jeste …Svadba o kojoj se priča je koštala četrdeset hiljada eura .Slavlje je trajalo tri dana i noći i nije bilo nikom lako izdržati sve to.Kruncu ove mlade koju je nosila platili su tri hiljade eura.

NAJSKUPLJA SVADBA IKADA! Oženila je sina, za veselje spucala 6 miliona dolara!

Njeno bogatstvo procenjuje se na dve milijarde dolara. Sada je oženila sina i prikazala kako raskoš izgleda u punom sjaju. Folorunsho Alakija bila je domaćica na svadbi sina Folarina. Zvanice su bile – bez teksta.

Folarino je oženio iransku lepoticu Nazanin Jafarin. Svadba je priređena u palati Blenhajm u Oksfordširu, a procenjuje se da je na venčanje potrošeno šest miliona dolara.

Za početak sala je bila ukrašena sa hiljadjama belih ruža, raskošna torta je takođe bila ukrašena stotinama ukrasnih belih cvetova. Goste je zabavljao Robin Tike, koji je za nastup dobio oko 200.000 dolara. Vrlo upečatljivo bilo je i to što je pod po kome su hodali mladenci bio od mermera sa zlatnom gravurom početnih slova mladog bračnog para. Darežljiva svekrva za ovo je izdvojila oko 250.000 dolara.

Gosti koji su stigli sa svih strana sveta, put im je bio plaćen, uživali su u najukusnijim jelima, na meniju su bili tartufi, pačja jaja, jestivo cveće, najfiniji šampanjac… Folorunsho Alakija je bogatstvo stekla na naftnim poljima, a “Forbs” ju je proglasio 14. najbogatijom ženom u Africi i najbogatijom ženom u Nigeriji.

Njen sin je već bio u braku i ima ćerku, ali mu je supruga preminula od raka pre šest godina. Sadašnja mlada je iz ugledne porodice jednog uspešnog biznismena. Naravno, para na paru ide.

Facebook Komentari