Naslovnica STRAŠNO E-CIGARETA UBILA ČOVJEKA! U glavi su mu pronađeni šrapneli, a opečeno mu...

E-CIGARETA UBILA ČOVJEKA! U glavi su mu pronađeni šrapneli, a opečeno mu je čak 80 posto tijela: ‘Ne želimo da se ovako nešto dogodi nikome’

Podijeli objavu

Muškarac je poginuo nakon eksplozije elektroničke cigarete čiji su šrapneli probili njegovu lubanju. Osim toga, e-cigareta je izazvala požar i nesretnika teško opekla, piše Mirror.

Nesretni 38-godišnjak je preminuo je 5. svibnja nakon što je e-cigareta eksplodirala i izazvala požar u domu njegovih roditelja na Floridi.

Vatrogasci su brzo stigli na mjesto događaja i ondje zatekli muškarca s iznimno teškim tjelesnim ozljedama u gotovo potpuno spaljenoj prostoriji.

Obdukcijom je utvrđeno da je nesreću izazvala neispravna e-cigareta i to tako što je prvo eksplodirala te su komadi naprave pogodili su nesretnika u glavu, a potom je buknuo i požar.

Njegovi roditelji izjavili su za medije da su voljni podijeliti sve detalje ove tragedije s javnosti jer ne žele da se ovako nešto ikada ponovi i da strada još nečiji najmiliji.

Naknadnom istragom je utvrđeno da je e-cigaretu proizvela tvrtka Smok-E Mountain sa sjedištem u gradu Cebu na Filipinima.

D’Elieva smrt je prva smrt direktno uzrokovana e-cigaretom, iako je ranije bilo slučajeva da su naprave eksplodirale nO nije bilo tako teških posljedica.

U SAD-u se između 2009. i 2016. dogodilo ukupno 195 različitih incidenata koji su uključivali ovakve vaporizatore.

 

 

 

JEDNA JOJ JE FOTOGRAFIJA UNIŠTILA ŽIVOT: Slučajno otkrila da joj muž ima tajnu obitelj, no pravi je šok tek uslijedio

‘Doslovno sam držala uokvirenu fotografiju žene i dječaka te bez okolišanja rekla: ‘Tko su oni i zašto je ovo bilo u tvom kovčegu?’
Sve do ove godine, Karen i Mark živjeli su u sretnom braku koji je trajao pet godina i u kojemu su dobili prekrasne blizanke. Markove su cure njemu mahale s aerodroma svakih nekoliko tjedana kad je radi posla odlazio u mjesta poput Londona i Južne Afrike. Karen je za Nine Honey ispričala kako joj je suprug uvijek bio velika podrška, i financijska i emotivna. Poticao ju je da započne posao od kuće i ponavljao kako je dobra majka njihovim djevojčicama.

S namjerom da mu pomogne raspakirati se nakon putovanja, otvorila je kofer koji je njezin suprug samo bacio preko radnog stola. Tražeći prljavu odjeću za pranje, naletjela je na fotografiju žene u srednjim 30-ima s dječakom od 18 mjeseci. Karen je odmah znala da tu nešto ne štima. Te je noći spavala na kauču čekajući trenutak kad će svoje kćeri otpremiti u vrtić prije nego što suprugu postavi nekoliko teških pitanja.

Tajni život dva bloka dalje
“Doslovno sam držala uokvirenu fotografiju žene i dječaka te bez okolišanja rekla: ‘Tko su oni i zašto je ovo bilo u tvom kovčegu?’”, rekla je Karen za medije. “Nekoliko me sekundi samo gledao bez riječi, a onda je spustio glavu u dlanove i rekao: ‘Žao mi je. Znao sam da ćeš jednoga dana saznati, strepio sam od tog trenutka’.” Mark je priznao šokiranoj supruzi da je imao aferu sa ženom Belindom, koja mu je rodila sina Maxa.

“Nisam prestajala plakati. Vikala sam: ‘Kako si mogao to napraviti meni i curama?’ On je rekao da mene nikad nije prestao voljeti, već da se uvukao u situaciju iz koje se nije mogao izvući”, prisjetila se Karen. No, onda je uslijedio novi šok. Ona je bila uvjerena da njezin suprug drugu obitelj ima negdje u inozemstvu, ali ne, živjeli su na udaljenosti od svega pet kilometara. Mark je vodio tajni život tek dva bloka dalje.

Izbacila muža iz kuće
To je značilo kako sva ta poslovna putovanja uopće nisu imala veze s poslom, već je nevjernom suprugu to bila savršena izlika da provodi vrijeme sa svojim sinom. Tada su se Karen počele slagati kockice i odjednom je sve imalo smisla. Sjetila se pisama koja su dolazila iz susjedstva i u naletu bijesa izbacila je muža iz kuće.

Prema Markovim riječima, Belinda je znala za njegovu prvu obitelj iako Karen nije sigurna da bi itko ostao s njime znajući takvo što. Njihove 4-godišnje kćeri ne znaju cijelu priču, već samo to da tata više ne živi s njima. I dok se to sada čini apsolutno nemogućim, Karen nije u potpunosti odbacila mogućnost upoznavanja s Belindom i njezinim sinom, kao što ne može obećati da neće dopustiti da se djeca druže i povežu. Na kraju krajeva, ipak su polubraća.

 

Facebook Komentari