Naslovnica ZANIMLJIVOSTI SIN SINANA SAKIĆA UPAO U BOLNICU DA ODVEDE OCA: Medicinari ga savladali...

SIN SINANA SAKIĆA UPAO U BOLNICU DA ODVEDE OCA: Medicinari ga savladali i vezali za radijator

Podijeli objavu

Ernest Sakić, sin poznatog pjevača Sinana Sakića, priveden je danas poslije incidenta u Kliničkom centru u Beogradu.

Sinan Sakić trenutno se nalazi na internom A odjeljenju, gdje čeka transplantaciju jetre, a njegovi sinovi su danas došli da ga posjete.

Međutim, tada je došlo do incidenta, kada su Ernest i njegov brat upali unutra i htjeli da ga vode iz bolnice na snimanje, što ljekari nisu dopustili jer je u lošem stanju.

Medicinsko osoblje i osiguranje vezali su Ernesta za radijator do dolaska policije koja ga je privela.

 

ŽELIM DA IH ZAŠTITIM: Karleuša i Duško se suočili sa NEMINOVNIM, Jelena nije mogla kćerkama da objasni…

– Atina i Nika su ponosne na mamu i tatu. Imaju sve, ali zato što su vrijedne i lijepo vaspitane, najbolje u školi. Zaslužile su. Skromne su, učtive, stidljive, a to što su im roditelji slavni sasvim im je obična stvar. Idu u privatnu školu, jer sam željela da ih zaštitim dječije surovosti u državnim školama kroz koju sam ja prošla. Imam vaspitne metode kojima ih čeličim i pravim od njih jake i stabilne ličnosti.

Karleuša se dotakla i teme pitanja na koje roditelji obično nemaju odgovore…

– Ima ih raznih, od toga šta je to Bog, do onog zašto se tata i ja ne prezivamo isto. Njih dvije su šou! Toliko su duhovite i zabavne da se moji prijatelji utrkuju ko će prije da se igra sa njima. One su lijek za dušu, svojim dečjim šarmom osvajaju sve – priznala je pjevačica.

NOVI ŠOK PREOKRET U SLUČAJU BEKVALAC/LAZUKIĆ: Policija ODUZELA OVO, izrečena NOVA ZABRANA!

Kako piše list “Kurir”, ocu Nataše Bekvalac, Dragoljubu, policija je navodno oduzela pištolj koji je imao u legalnom posjedu i izrekla mjeru zabrane prilaska Luki Lazukiću zbog izjava koje je dao u emisiji na RTS-u “Možda da, možda ne”.

“Sreća što od Novog Sada do Beograda ima toliko kilometara. Baš sam čitao prije 10 godina šta sam rekao za Natašu, da bih za nju ubio, sada kažem: “Za Natašu bih i poginuo”. Luka je prevarant, čovjek koji putem zaljubljenih žena rešava egzistenciju. Moj zet je loš čovjek, njegov cilj je bio da se materijalno Nataša uništi i prisvoji sve, a moja kćerka je bila zaljubljena i moja priča nije mogla da dopre do nje”, rekao je tada Bekvalac.
a sam njemu rekao: “Vidi, uzimaš moje dijete za ženu. Iskreno, protiv moje volje, ali želim vam sreću. Sve što budeš radio, ne smiješ dići ruku na moje dijete. Upravo tim riječima sam to rekao. Radim sa momcima 30 godina i znam pedagogiju, psihologiju ličnosti, to je čovjek koji se služi prevarama, obmanjuje žene izgledom. Da li ga ja volim, ili ne, to nije važno, on to radi na taj način”, izjavio je Natašin otac prilikom gostovanja na RTS.

Prvi osnovni sud u Beogradu je na predlog tužilaštva izrekao mjeru zabrane prilaska još uvijek zakonitoj supruzi Nataši Bekvalac dok se ne završi suđenje. Njemu je takođe naloženo da se na svakih 15 dana javlja policijskoj stanici Savski vijenac počevši od danas. Ova zabrana odnosi se samo na pjevačicu, ne i na dijete koje ima s njom.

 

Facebook Komentari