Naslovnica ZANIMLJIVOSTI ODBIO JE DA SMJESTI SVOJE RODITELJE U STARAČKI DOM: Kada vidite šta...

ODBIO JE DA SMJESTI SVOJE RODITELJE U STARAČKI DOM: Kada vidite šta je napravio za njih, suze će vam same krenuti (FOTO)

Podijeli objavu

Ovih dana na društvenim mrežama kruži jedna predivna priča koju svi trebaju pročitati.

Iako mnogi svoje roditelje smještaju u staračke domove, pod izlikom da će se tu bolje brinuti o njima, te da oni sami nemaju dovoljno vremena, ovaj čovjek je uradio suprotno.Znao je koliko su i šta su sve njegovi roditelji uradili za njega, te je odlučio da im se zahvali na prigodan način.U dvorištu svoje kuće sagradio im je predivan dom.Fabrici, a na kraju kada sve bude gotovo ostaje samo da je smjeste na željeno mjesto. U unutrašnjosti kuće je stavio kameru kako bi bio siguran da su njegovi roditelji dobro, a sama unutrašnjost će vas oduševiti.

 

 

PRIČA KOJA SLAMA SRCA: Majka trogodišnje djevojčice ima samo jednu želju prije no što umre, ovo je pretužno

Majka koja se borila s rakom tijekom trudnoće iako su joj rekli da nikada neće imati bebu očajnički želi doživjeti prvi dan škole svoje djevojčice

Emma Thompson, 42, unatoč svim prognozama rodila je malenu Emily, kojoj su sada dvije godine, no vrijeme joj možda ističe. Još 2007., kada joj je bila 31 godina, dijagnosticiran joj je rak dojke 3. stupnja, zbog čega je i odgodila planove za vjenčanje, piše Mirror.

Rak dolazio tri puta
“Emmi su svakog dana mogli reći da tretman ne djeluje, a mogućnosti su bile ograničene”, rekla je Cathie Turner, njezina starija sestra. “Toliko bih toga mogla reći o svojoj sjajnoj, prekrasnoj sestri koja se već godinama bori s ovom okrutnom bolešću. Ona želi stvoriti sjećanje za Emily. Tako su prekrasno povezane, uvijek to možete vidjeti kada su zajedno.”

Nakon invazivne kemoterapije, radioterapije i kirurškog zahvata, rečeno joj je da će je tretman vjerojatno učiniti neplodnom. Thompson se ipak udala za svog partnera 2009. no nekoliko godina kasnije, dok je s obitelji ljetovala u Portugalu, osjetila je kvrgu ispod ruke. Iako je pokušala ostati pozitivna znala je da se rak vratio, ovaj put u limfnim čvorištima.

Nesretna žena krenula je na sljedeću rundu kemotarapije i radioterapije, koja je završila 2013. Ponuđeno joj je da pohrani embrije, no to nije bilo moguće zbog ranijih kemoterapija, kao i činjenice da je imala menopauzalne simptome. Zatim jednog dana, u ožujku 2015., Thompson se probudila s nateklim grudima te je odlučila obaviti testiranje na trudnoću – rezultat je bio pozitivan. Nekoliko tjedana nakon što je saznala da je trudna patila je od jakih bolova u leđima i kroničnog umora, ali sve je to objasnila činjenicom da je trudna sa 39 godina.

U lipnju 2015. primljena je u hitnu u bolovima zbog kojih nije mogla hodati niti se pokrenuti, te je dobila devastirajuću vijest da joj se rak vratio treći put. Savjetovali su joj da prekine trudnoću, ali su ona i njezin suprug ipak su odlučili da žele upoznati svoju djevojčicu, unatoč činjenici da su se metastaze proširile na jetru i kralježnicu.

Kći razlog da je majka još uvijek živa
Thomson je prošla posebne tretmane kako bi osigurala da njezina kemoteapija, testiranja i skeniranja ne naškode bebi, te je Emily rođena carskim rezom 29. listopada 2015. godine. Iako je porod bio preuranjen, nakon tjedan dana je iz bolnice došla doma sa svojom obitelji. Njezinoj majci su rekli da ima samo nekoliko mjeseci života dok je bila trudna, no ta je predviđanja nisu obeshrabrila. Sljedeće su joj prognoze davale do šest mjeseci, a zatim joj je rečeno da će biti “izuzetno sretna” ako doživi još dvije do tri godine.

Nakon tri godine situacija je i dalje ista, njezin se rak može tretirati, no ne i izliječiti, a Thompson je u konstantnoj boli.

Emily su sada dvije i pol godine, a obitelj pokušava prikupiti novac kako bi njezina majka pokušala druge tretmane. Test krvi koji košta 3000 funti (25.200 kuna) mogao bi joj pomoći u borbi protiv bolesti.

Informacije o Twitter oglasima i zaštiti privatnosti
“Za Emmu, radi se o mogućnosti što duljeg provođenja vremena s Emily, kako bi se djevojčica mogla i sama sjećati svoje majke, a ne samo slušati što joj drugi kažu o njoj, to je naš cilj. Nakon trudnoće trudili smo se osigurati da doživi prvi Emilyn rođendan, zatim drugi, a sada nam je cilj da vidi svoju kćer kako kreće u školu.

Mi, kao obitelj, vjerujemo da bi se Emma već davno prije predala da nije bilo Emily. Sigurni smo da je snaga i odlučnost koju dobiva time što svakoga dana vidi Emily potiče i motivira da svakog dana izađe iz kreveta, što dosta ima veze s umom i željom da preživi.”

Facebook Komentari