Naslovnica VIJESTI PODIGNUTA PESNICA: ‘Fufe’ dao podršku grupi PRAVDA ZA DAVIDA!

PODIGNUTA PESNICA: ‘Fufe’ dao podršku grupi PRAVDA ZA DAVIDA!

Podijeli objavu

Nakon što su to učinili mnoge druge javne ličnosti, sada je i to učinio i beogradski glumac Branko Janković…

Najšira publika ga zna kao Fufeta iz serije “Lud, zbunjen, normalan” i Džakovića iz “Vojne akademije”.

On je podržao grupu PRAVDA ZA DAVIDA, a jedan od članova objavio je njegove fotografije sa podignutom pesnicom.

Podsjećamo, grupa Pravda za Davida na Facebooku je premašila je broj od 270.000 članova, a podršku su joj, (kako su objavili na grupi) dale javne ličnosti uključujući Jelenu Karleušu, Sergeja Trifunovića, Ramba Amadesusa, te mnogi drugi.

 

DOKTORICA JE ŠEST PUTA NOMINOVANA ZA NOBELA: Sada je otkrila u detalje uzrok teških bolesti i način zaštite

Doktorica Johana Budwig šest puta je nominovana za Nobelovu nagradu za dostignuća u medicini.

Poznata je po tome što je čak 90 posto svojih pacijenata spasila od raka.

Njen rad podudara se sa tvrdnjama slavnog doktora Oto Hajnriha Varburga, koji je odavno otkrio uzrok i način liječenja raka – dati ćelijama više kiseonika, a doktorica Budwig je pronašla najbolji prirodni način da se to i uradi.

5a7ec846-674c-47a6-8605-5ed40a0a0a67-rakd-690×480

Na ovaj način, tvrdi se da je liječila različite tipove raka, čak i u terminalnoj fazi, bez ikakvih štetnih efekata. Zbog velikog uspjeha u liječenju, doktorka Budwig je postala najveći neprijatelj nuklearnoj i farmaceutskoj industriji, koji su početkom pedesetih godina prošlog vijeka zabranili njen rad. Priča se da su čelnici ovih industrija nadgledali njena istraživanja i željeli da uzmu recept, ali doktorica nikada nije željela da ga njima otkrije.

rak

Doktorica Budwig otkrila je “đavolje trojstvo” koje garantuje rak – radijacija, toksini i kiselost organizma, koji se dodatno pogoršavaju nepravilnom ishranom i lošim navikama. Također, vjerovala je da je kiselost organizma posljednja faza kancera, kada hemijska struktura tijela postane toliko kisela da krvotok gotovo potpuno gubi sposobnost da prenese i zadrži kiseonik.

Nivo kiseonika kod zdravih osoba je između 98 i 100, dok kod pacijenata oboljelih od raka iznosi oko 60.

Kiseonik se u njihovoj krvi pretvara u otpad, poput ugljen dioksida, a nedostatak kiseonika izaziva formiranje ćelija tumora, koje moraju da mutiraju kako bi uzimale energiju iz fermentisanog šećera.

sir2

Otpadne materije koje nastaju fermentacijom talože se u tkivima i proizvode još više toksina i ubijaju kiseonik u ćelijama i kiselost tijela. Rezultat ovog procesa je razmnožavanje kancerogenih ćelija i fatalan kraDakle, najjače oružje protiv kancerogenih ćelija je kiseonik. Metoda doktorke Budvig zapravo je proces stimulacije snabdevanja tijela kiseonikom, i to mnogo brže nego što je moguće kroz bilo kakvu standardnu terapiju. U isto vrijeme, ovim procesom se reguliše pH vrijednost i tijelo se vraća u alkalno stanje. Kada se alkalizuje, tijelo postaje puno kiseonika, koji je praktično otrov za mutirane ćelije raka.

Kao svoj lijek, doktorka Budwig je koristila smesu od lanenog ulja i kvark sira. U pitanju je svježi mliječni proizvod, a od drugih sireva se razlikuje po tome što ne sadrži ni trunku soli, niti usireno mlijeko. Veoma je popularan u Njemačkoj.

sir

Svojim pacijentima savjetovala je da izbjegavaju štetnu hranu i loše masnoće, jer izazivaju uništenje kiseonika u ćelijama, a preporučivala esencijalne masne kiseline i zdrave namirnice. Takođe je naglašavala da je od izuzetnog značaja da osoba bude dovoljno izložena suncu, kako bi tijelo upijalo vitamin D3, koji je takođe moćan borac protiv raka.

Njen metod liječenja sastoji se od 2 faze. Prva vaza je potpuno prirodna i podrazumijeva liječenje proteinima iz kvark sira i omega 3 mastima iz lanenog ulja. Tretiranjem pacijenata na ovaj način, dr Budvig je otkrila da telo pacijenta sintetiše omega 3 masti iz lanenog ulja tačno onoliko koliko mu je potrebno.
Recept za prvi dio liječenja

Sastojci: čaša čistog kvark sira (obavezno provjeriti da li je napravljen od homogenizovanog mlijeka), malo kajenske paprike, 2 do 5 kašika lanenog ulja (ili 1 do 3 kašike svježe mljevenog sjemena lana).

laneno-ulje2-1

Priprema: Sve izmiješajte (drvenom kašikom) i jedite bar jednom dnevno svakog dana.

Uputstva za ishranu:

– Ne konzumirajte šećer, kao zaslađivač koristite samo cijeđeni sok od grejpfruta
– Ne jedite čiste životinjske masnoće, poput masti, loja, slanine…
– Potpuno izbacite kupovne prelive i topinge
– Zaboravite kupovni majonez
– Izbjegavajte margarin i puter
– Meso je dozvoljeno, ali isključivo organsko
– Pijte samo svježe sokove od celera, šargarepe i cvekle
– Tri puta dnevno pijte topao prirodni čaj od nane, grejpa ili šipka. Možete da ih zasladite medom

med
– Izbacite vještačke zaslađivače, naročito visoko fruktozni kukuruzni sirup
– Ishrana mora da bude isključivo bez hemikalija
– Izbacite prerađenu hranu
– Ograničite upotrebu lijekova
– Ne pijte flaširanu i vodu sa česme (bilo koju tečnost koja sadrži fluorid)
– Jedite samo svježe pripremljenu hranu.

 

Facebook Komentari