Naslovnica ZANIMLJIVOSTI NIVES CELZIJUS POKAZALA DA ISPOD OGRTAČA NE NOSI NIŠTA: ‘Uzavre mi krv...

NIVES CELZIJUS POKAZALA DA ISPOD OGRTAČA NE NOSI NIŠTA: ‘Uzavre mi krv kad te vidim, izgubim pamet’

Podijeli objavu

Nives je objavila sliku na kojoj čita knjigu samo u ogrtaču ispod kojeg ne nosi ništa, a publika ju je zasula… komplimentima?
Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira samo u crnom ogrtaču i s rastvorenom knjigom u krilu. Nives je rastvorila ogrtača kako bi pokazala da ispod njega ne nosi ništa, a uz fotografiju ne napisala samo: ‘Dan za knjigu’. Njezini obožavatelji nisu se mogli suzdržati pa su je zasuli komentarima poput: ‘Uzavre mi krv kad te vidim, udre mi krv u glavu, izgubim svu pamet’ i ‘Što reći, slika sve govori!’. Seksi izdanje u kojem Nives čita knjigu pogledajte u nastavku:

 

 

 

IZRAEL JE POBJEDNIK EUROSONGA! Stručnim žirijima najviše se svidjela Austrija, ali publika je rekla svoje

U subotu je u Lisabonu održano finale Eurosonga. U finalu je sudjelovalo 26 zemalja, a nakon zbrajanja glasova stručnih žirija i publike pobijedio je Izrael dok je domaćin Portugal zauzeo posljednje mjesto.
Program su vodile Catarina Furtado, Daniela Ruah, Filomena Cautela i Sílvia Alberto, a u kvalifikacijama su sudjelovale čak 43 zemlje. Hrvatska predstavnica Franka Batelić s pjesmom ‘Crazy’ nije se uspjela plasirati u finale.

00:40 – Publika je rekla svoje, zbrajanjem glasova publike i žirija pobijedila je predstavnica Izraela, a domaćim Portugal zauzeo je posljednje mjesto.
00:31 – Nakon glasanja stručnih žirija u vodstvu je Austrija.

00:29 – Srpska ekipa se odlično zabavlja i traži svaku raspoloživu kameru iza pozornice kako bi pokazala zastavu.

00:10 – Prvo se javljaju ocjene koje su pjesmama dodijelili stručni žiriji iz 43 zemlje, a onda će im biti pribrojen i glas naroda. Hrvatski stručni žiri dodijelio je 12 bodova Litvi.

23:54 – Glasovanje je završeno.

23:39 – Dok ljudi glasuju, publiku zabavlja i prošlogodišnji pobjednik Eurosonga Salvador Sobral.

23:07 – Predstavnici Italije su Ermal Meta i Fabrizio Moro s pjesmom ‘Non Mi Avete Fatto Niente’. Vrlo strastvena pjesma protiv rata posljednja je pjesma finala pa glasovanje može početi.

23:03 – Eleni Foureira je predstavnica Cipra s pjesmom ‘Fuego’. Kombinacija pjesme i njezinog jednodijelnog, uskog kombinezona s motivima vatre zapalili su dvoranu.

22:59 – Irski predstavnik je Ryan O’Shaughnessy koji izvodi ljubavnu baladu ‘Together’ dok dva mlada plesača uprizoruju romantični tekst.

22:54 – Nizozemski predstavnik Waylon izvodi country pjesmu ‘Outlaw In ‘Em’ kojom poručujem da u svakome čuči buntovnik.

22:51 – Predstavnica Izraela je već vjerojatno svima dobro poznata Netta Barzilai s pjesmom ‘Toy’. Prema reakcijama publike, čini se da je uvjerljivi favorit.

22:47 – Mađarska grupa AWS nastupa s pjesmom ‘Viszlat Nyar’, što je do sada vjerojatno najžešći nastup. Električne gitare, poderani vokal i pirotehnika su u punom pogonu.

22:46 – Velikoj Britaniji ponuđena je mogućnost da ponove nastup, no oni su zadovoljni prvim nastupom i ne misle ponavljati nastup.

22:42 – Švedski predstavnik Benjamin Ingrosso nastupa s pjesmom ‘Dance You Off’. Benjamin slovi kao jedan od favorita, a na koreografiji i pjesmi pozavidjeli bi mu čak i Justin Bieber i Justin Timberlake.

22:38 – Moldavija nastupa s veselom pop pjesmom ‘My Lucky Day’ u koju je ukomponiran i etno melos.

22:33 – Bugarski predstavnici Equinox izvode pjesmu ‘Bones’. Autor pjesme, Amerikanac Trey Campbell kaže da pjesmom želi ‘nadići fizičku stranu ljubavi’. ‘Pjesma je o tome kada voliš nekoga mimo svega vidljivog. Danas je posebno važno gledati i mariti dublje’.

22:30 – Finska predstavnica je Saara Aalto s pjesmom ‘Monsters’ koja cijelom svijetu poručuje da se više ne boji čudovišta ispod kreveta.

22:23 – Australka Jessica Mauboy nastupa s pjesmom ‘We Got Love’. 28-godišnja pjevačica proslavila se 2006. nastupom na australskom talent showu, a bila je na turneji i s Beyonce.

Facebook Komentari
Podijeli objavu
Prethodni članakVIC : Mujo kod doktora