Naslovnica ZANIMLJIVOSTI ŽAO MI JE: Baki B3 se oglasio o Luni! Ja sam joj...

ŽAO MI JE: Baki B3 se oglasio o Luni! Ja sam joj stric a BOLI ME… Anabeli i Gagiju neće biti lako!

Podijeli objavu

Andrija Đogani poznatiji kao Baki B3 otkrio je da svojoj nasljednici nikad ne bi dozvolio da uđe u rijaliti, a zatim bez dlake na jeziku otkrio zašto ne odobrava Lunino učešće.

– Anđele nema u medijima, ja to ne želim, iako opasno pjeva. Neće da bude dio estrade i nikada joj ne bih dozvolio da uđe u rijaliti, pa da mi neko da 100.000 – rekao je Baki.
– Teško je, meni je Luna sestra od strica i volim je, ali mi je žao što mene niko nije pitao, kao brata, šta ja mislim. Ja, koji sam u životu mnogo prošao, bio sam i u domu i u zatvoru, dijete sam sa gradske kaldrme, rekao bih nisi ti za to, ne postoji novac. Živićemo ovako kako jeste, imamo veliko ime – dodao je pjevač na kraju.

 

 

LAŽE ME OD POČETKA! Luna Đogani OČAJNA! Kada dođe taj čas, Sloba neće moći! Kija POBJEĐUJE! (VIDEO)

Luna Đogani i Sloba Radanović se opet pipkaju i razmijenjuju nježnosti, ali mlada Luna smatra da on neće moći da bude muško u ključnom trenutku.

U pitanju je potpisivanje papira za razvod od Slobine supruge, Kristine Kije Kockar.

– Znam da on laže, u tom trenutku. Ja kažem ti ćeš doći u situaciju da potpišeš taj papir (za razvod), ti nećeš moći to da uradiš. Ti ćeš da se pojedeš živ, još kad te ona pogleda onim okicama tužnim… Anabela kad se razvela od mog tate znala je, ili će mi biti isto ili će biti gore – požalila se Luna Milanu Miloševiću.

 

E, OVO JE HAOS! Kija i Sloba sutra slave GODIŠNJICU BRAKA! Izlaze NAPOLJE! A ljubavnica? Ćao!

Sloba Radanović i Luna Đogani su se opet pomirili (zamislite!) i opet planiraju zajednički život van “Zadruge”…

Sloba i njegova zakonita supruga Kristina Kija Kockar planiraju proslavu godišnjice braka, koja je planirana za sutra (ponedjeljak) i povodom toga su zajedno bili kod Drveta mudrosti.

– Mi smo danas pričali u bazenu da bismo volkeli da imamo bioskop, neki dobar film da gledamo. Da odemo u bioskop van “Zadruge” – rekla je Kija.Drvo mudrosti je reklo da će se Veliki šef potruditi da obezbjedi neko iznenađenje za bračni par. Kija je rekla da želi da proslavi godišnjicu, a Sloba je rekao da će je podržati u tome.

S obzirom na sve što se izdešavalo (Slobina preljuba, planirani razvod…) veoma je čudno što oni sada hoće da slave. Kija svakako zna da će tako opet biti u prvom planu. Nije teško procijeniti da će Slobina ljubavnica, Luna Đogani, poludjeti od ljubomore i bijesa kada čuje za ovo.

Lazukić planira Natašu Bekvalac proglasiti neuračunljivom
Prije nekog vremena u javnosti je kao bomba odjeknula vijest da je Nataša Bekvalac podnijela krivičnu prijavu protiv svog supruga Luke Lazukića, u kojoj navodi da ju je IT stručnjak brutalno pretukao u njenom stanu.

Bekvalac je samo mjesec prije ovog događaja na svijet donijela njihovo prvo zajedničko dijete, kćerku Katju, a ova porodična drama ubrzo je dobila i sudski epilog.

Nakon što su supružnici dali izjave u sudu, oboje su se povukli u medijsku ilegalu, a sada dobro obaviješteni izvor za Informer.rs otkriva Lazukićeve navodne planove.

– Luka hoće pokazati da Nataša nije sposobna da se brine o sebi, kamoli o bebi, da je sklona samopovređivanju i histeričnim napadima, koji mogu djetetu ostaviti ozbiljne posljedice i traume. On ne bira sredstva kako bi povrijedio Natu i pokazao joj kako je ona neuračunljiva, nemarna, loša majka… Čak ide daleko da će mu na sudu jedan od argumenata zašto dijete treba pripasti njemu biti to što je ona pjevačica – kaž

Facebook Komentari