Naslovnica Uncategorized ‘Bio sam u vezi s curom 4 godine, voljela me je više...

‘Bio sam u vezi s curom 4 godine, voljela me je više od svega’

Podijeli objavu

Bio sam u vezi s curom 4.g. Voljela me je više od svega.Mladost ludost,ona ostane trudna i pošto nisam zaposlen,odlučili smo da abortira ona je to najviše htjela.Ja tada nisam išao s njom,nije mi dala.To joj je izazvalo probleme sa zdravljem,kako mi je rekla.Bila je svaki dan sve lošije i lošije,kad bi je pito šta je rekla je da nije ništa,a čuvala se za stomak.

Dan prije nego će umrijet,zamolila me da odemo u našu malu kućicu kako je ona zvala a ustvari to je bila moja vikendica.Dala mi je najljepšu noć u životu,bila je previše dobra,puna ljubavi i pažnje,brinulo me jer nikad nije bila takva imala je svojih bubica iskreno i trenutaka jer je riba u horoskopu.Vratio sam je kući, poljubila me ko nikad u životu i rekla da me voli i da će me uvijek čuvati i paziti.Sutradan je bio njen rođendan,a ja sam lego nisam joj ni čestito,ko po običaju poslije 12h,ujutro kad sam usto čekala me poruka na mobitelu

Ljubavi znaj da te volim i da sam te voljela najviše na svijetu,čuvat ću te i pazit uvijek,budi mi sretan ne budi tužan, jer biću i ja odma,neko te čeka gore . Nije mi bilo jasno.Umrla je,danima nisam mogao da dođem sebi.Nakon 5.g.nisam ni sa jednom bio niti pomišljam na to,od nje nema bolje a izgubio sam je.Nedam nikom da ide u tu našu kućicu jer i dan danas osjetim njen miris i skoro svaki dan idem u nju. Saznao sam da taj dan nije abortirala,nego da je otišla na kontrolu,imala je rak maternice i da se taj rak prosirio dolje,ali da mi nije htjela reći da ne patim. Bebo volim te i uvijek sam,čekaj me!

Bio sam u vezi sa curom dosta dugo. Ostao sam bez posla, nisam imao novca da je izdržavam. Raskunuo sam nakon toga, nisam joj rekao razlog raskida. Kasnije mi je saopštila da je trudna.Pošto nisam u mogućnosti da joj pružim dobar život natjerao sam je na abortus. Uradila je to. Meni je žao i mnogo puta sam preplakao. još uvijek smo u kontaktu ali ona želi sve da prekinemo svaki kontakt jer sam je duboko razočarao.

Facebook Komentari