Naslovnica ZANIMLJIVOSTI URNEBESNA REKLAMA ODUŠEVILA ZAGREB: ‘Mi radimo kolijevke, vi djecu… ili po dogovoru’

URNEBESNA REKLAMA ODUŠEVILA ZAGREB: ‘Mi radimo kolijevke, vi djecu… ili po dogovoru’

Podijeli objavu

Ako vam slučajno treba neki komad namještaja po mjeri, možda vas ova reklama uputi na prava vrata.
Kombi s reklamom ‘Vaš drek, naš kruh’, koji zagrebačkim prometnicama juri na putu za hitne intervencije odštopavanja kanalizacije, sada je već postigao kultni status među reklamama, a na sličnom putu je i ovaj kombi.

Mi radimo kolijevke, vi djecu… ili po dogovoru’, stoji na zadnjem staklu kombija u vlasništvu stolarske radionice Stil design koja se bavi izradom namještaja po mjeru.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, ova marketinška strategija mnogima se svidjela pa se iskreno nadamo da će uskoro vidjeti nove mušterije i ispuniti cilj koji su si zadali – povećati natalitet i proizvodnju.

 

 

Srpski vojni analitičar Miroslav Lazanski i povjesničar Srđa Trifković lamentirali su u emisiji neke beogradske lokalne televizije o tome odakle Srbima sve prijeti opasnost, pa su se složili kako bi Hrvatska mogla napasti Republiku Srpsku, i to prema nalogu NATO-a.

Ova dvojica drže kako američki predsjednik Trump želi poboljšanje odnosa s Putinom i Rusijom, ali “centri moći u SAD-u će krenuti u svjetski krvavi ‘džumbus’” jer se “ni jedan imperij nije odrekao svoje vodeće uloge” i onda je logično, mudruju ova dvojica, da “Hrvatska u budućnosti bude udarna pesnica NATO-a i mogla bi udariti na Republiku Srpsku!” Lazanski je odmah reagirao i podsjetio kako “Republika Srpska može proglasiti mobilizaciju, jer će sigurno moći primijetiti grupiranje hrvatskih snaga”, ali se Trifković zabrinuo da bi se moglo dogoditi da Srbija ne reagira i da će “možda u ime europskog puta pokazati suzdržanost i očekivanje da međunarodna zajednica reagira kao što očekujemo da Bruxelles osudi ustaško i albansko divljanje, pa se to nikad neće dogoditi”. Ipak, Lazanski je dao nadu građanima Srbije, podsjetivši kako je srpski državni vrh obećao kako “Srbija neće dopustiti novi Bljesak i novu Oluju”. Sve to je rečeno u, inače, ozbiljnoj emisiji “Ćirilica” na TV Hepi, koju vodi nekoć ozbiljan novinar Milomir Marić.M.Flego.Srpski vojni analitičar Miroslav Lazanski i povjesničar Srđa Trifković lamentirali su u emisiji neke beogradske lokalne televizije o tome odakle Srbima sve prijeti opasnost, pa su se složili kako bi Hrvatska mogla napasti Republiku Srpsku, i to prema nalogu NATO-a. Ova dvojica drže kako američki predsjednik Trump želi poboljšanje odnosa s Putinom i Rusijom, ali “centri moći u SAD-u će krenuti u svjetski krvavi ‘džumbus’” jer se “ni jedan imperij nije odrekao svoje vodeće uloge” i onda je logično, mudruju ova dvojica, da “Hrvatska u budućnosti bude udarna pesnica NATO-a i mogla bi udariti na Republiku Srpsku!” Lazanski je odmah reagirao i podsjetio kako “Republika Srpska može proglasiti mobilizaciju, jer će sigurno moći primijetiti grupiranje hrvatskih snaga”, ali se Trifković zabrinuo da bi se moglo dogoditi da Srbija ne reagira i da će “možda u ime europskog puta pokazati suzdržanost i očekivanje da međunarodna zajednica reagira kao što očekujemo da Bruxelles osudi ustaško i albansko divljanje, pa se to nikad neće dogoditi”. Ipak, Lazanski je dao nadu građanima Srbije, podsjetivši kako je srpski državni vrh obećao kako “Srbija neće dopustiti novi Bljesak i novu Oluju”. Sve to je rečeno u, inače, ozbiljnoj emisiji “Ćirilica” na TV Hepi, koju vodi nekoć ozbiljan novinar Milomir Marić.M.Flego

 

Facebook Komentari