Naslovnica STRAŠNO UPOZNALI SU SE PREKO INTERNETA, A VIDJELI SAMO JEDNOM: Šokirao se kada...

UPOZNALI SU SE PREKO INTERNETA, A VIDJELI SAMO JEDNOM: Šokirao se kada je na snimku vidio šta mu radi u kući!

Podijeli objavu

Nakon što je 41-godišnja Džeklin Ejds neprestano uhodila i maltretirala jednog muškarca u Arizoni, slala mu prijeteće poruke, sada se suočava sa brojnim optužbama.

Nju je policija uhapsila u utorak zbog optužbi za prijetnje, uhođenje i maltretiranje muškarca s kojim je jednom izašla na sastanak.

Oni su se upoznali za sajtu za upoznavanje i jednom izašli, nakon čega mu je Ejds poslala više od 65.000 poruka.

Nesretni muškarac kazao je kako mu je ona slala i 500 poruka dnevno.

Muškarac ju je prošle godine dva puta prijavio policiji, nakon što je vidio njezin automobil parkiran ispred svoje kuće.

Kad je prošlog mjeseca bio na putu i odatle gledao snimke nadzornih kamera iz svog doma, vidio je da je Ejds bila u njegovoj kući.

Kada je policija stigla, pronašla ju je kako se kupa u njegovoj kadi. Prošle nedjelje je navodno došla na njegov posao, tvrdeći da mu je supruga.

 

OVU STVAR SVI RADIMO 100 PUTA DNEVNO, A NJU JE ZAMALO KOŠTALO ŽIVOTA: Doktor joj je samo pogledao nozdrvu i SVE MU JE BILO JASNO!

Svakodenvno svako od nas uradi ovo više puta, a nju je moglo koštati života.

Anita Klark majka je dvoje djece iz Mančestera umalo je ostala bez vida i to samo zato što je počešala nos.

Sve je bilo u redu, a onda je dobila ogroman žulj na oba obraza. Otišla je do bolnice, ali sestre nisu imale pojma o čemu se radi.

Na svu sreću, obratila se doktoru koji je zašao malo dublje u problem. Primijetio je malu ogrebotinu unutar Anitine nozdrve i sve mu je bilo jasno.

Aniti se desio celulitis, akutna bakterijska infekcija kože i potkožnog tkiva koja može da dovede do sepse ili oštećenja bubrega ukoliko se brzo ne reaguje. Devet dana je prošlo dok otok nije počeo da se povlač, a lice vraća u normalu, doktori su joj rekli da bi, da je samo malo zakasnila, ostala bez vida.

Na svu sreću, sve se desilo na vrijeme, a ona je riješila da otvoreno govori o svom slučaju kako bi navela ljude da odmah potraže pomoć doktora čim primijete i najmanju čudnu sitnicu na sebi.

 

BEZ OPERACIJE: Izliječite URASLI NOKAT kod kuće, potrebne su vam samo OVE DVIJE stvari!

Urasli nokat nam može stvoriti velike probleme. Bolan je i dovodi do iritacije okolne kože.

Nerijetko sve završava kod doktora, a prije nego se odlučite na taj potez, pokušajte s ovim kućnim rješenjem.

Sastojci:

-soda bikarbona

-jod

nikat2

Postupak:

U 5 litara vode stavite 2-3 kašike sode bikarbone. Neka voda bude topla. Potopite stopala,a zatim ih dobro posušite jer se na mokrom razmnožavaju bakterije i gljivice.

Uvijek kada perete noge, potrudite se da ih dobro osušite kako se gljivce ne bi počele stvarati. Nakon toga, stavite flaster na to mjesto.

nokatz

Uz pomoć pincete stavite komadić vate između noktiju i kože. Pamučnu vatu umočite u malo joda prije primjene. Zatim je nanesite na vanjsku stranu nokta i zamotajte.

Nakon 24 sata ponovite postupak, a potrebno je ovo raditi otprilike nekih 12 dana i onda bi se poboljšanje trebalo primjetiti. Veoma je bitno da prije tretmana omekšate kožu, potapanjem u vodu.

Facebook Komentari