Naslovnica ŽENSKI KUTAK 5 razloga zašto te ni PIJAN neće nazvati

5 razloga zašto te ni PIJAN neće nazvati

Podijeli objavu

1. Kreten je (očigledno)

Nažalost, nekada je ovo naprosto jedini odgovor. Većina likova nisu loši, ali ima onih koji jesu. Ako si i dalje zbunjena jer je loš prema tebi, a tako je super postoji objašnjenje. On je možda super i itekako ume da bude divan, samo bira da se tako ne ponaša. Svi mi imamo određenu dozu ega, ali ne iskaljujemo komplekse na onima do kojih nam je stalo. Ako te se seti samo zbog seksa ili kada mu je dosadno i ne naziva te svojom devojkom – šutni ga što dalje od sebe. Tamo gde mu je i mesto.

2. Ne zna gde će pre
Čini ti se da si mu jedina dok ste zajedno, ali nikako da raščistite da li ste u vezi ili se samo povremeno viđate. Fejsbuk, Tinder, klubovi, žurke, toliko mogućnosti i potencijalnih partnera upoznajemo da je sve teže skrasiti se. Nova poznanstva i dejtovi su na jedan klik od nas. Niko neće da se zadovolji onim što ima, a često mašta o onom nedostižnom. Neće da te nazove svojom devojkom jer ima još neke u igri.

3. Tik – tak
Sviđaš mu se, ali ne dovoljno da prelomi. Možda je skoro izašao iz duge veze, možda generalno nije tip koji voli obaveze. A možda i ne želi da ih ima, ni sa tobom, niti sa bilo kojom. Šta god da je u pitanju, ne zaleći se. Neka vreme presudi. Ako ste zajedno sve duže i duže, a on je i dalje neodlučan, dobro se zapitaj koliko si svoje mladosti spremna da potrošiš na čekanje.

Ne baš toliko prijatna atmosfera u vašim vezama i brakovima. Nesuglasica može biti oko posesivnosti, ljubomore, tajni. Ukoliko ste u braku eventualno se možete sporiti oko vaspitanja dece ili problema sa finansijama. Pokušajte da postavite svoj odnos na nove osnove, da unesete neke lepe promene i energiju jer ćete na taj način lakše proći kroz ovaj period. Usamljeni teško da će baš u potpunosti biti zadovoljni svojim emotivnim životom. Možete uploviti u neku novu priču, ali ćete se osećati nesigurno, pogotovo ako ovaj odnos budete morali da skrivate. Kod pojedinih Ovnova prošlost se može aktivirati.

Posao

Ovaj će vam mesec non stop donositi nove obaveze, koje ćete verovatno morati da završavate na brzinu. Kolegijalno okruženje nije baš najbolje, dosta toga se “muti” i šuška iza leđa, pa nemojte biti iznenađeni i nekim potezima od strane kolega koji bi vas baš mogli razočarati. Posebnu pažnju obratite na svoje finansije. Iako ćete se truditi da ih dovedete u red, moguće je da se dodatno zadužite ili pak da teret postojećih dugova bude prevelik za vas. Sredinom meseca moguć je nov poslovni angažman.

Probleme koje imate sa emotivnim ili bračnim partnerom morate početi da rešavate i to što pre. Ukoliko nastavite sa praksom ćutanja i guranja nekih stvari pod tepih, ovo bi samo moglo doneti tokom treće dekade prilično neprijatne situacije između vas dvoje. Ne nagomilavajte stres u sebi, vreme je da kažete šta imate, šta vas muči i kako želite da odnos funkcioniše na dalje. Slobodni Bikovi u ovaj mesec ulaze u prilično mračnom fazonu. Tuge iz prošlosti vas opterećuju i ne dozvoljavaju vam da krenete dalje. Iako ćete u drugoj dekadi biti nešto življi i imati mogućnost za nova poznanstva, teško je da ćete se zaljubiti.

Facebook Komentari