Naslovnica Uncategorized HTIO JE UKRASTI IZ PRODAVNICE, PA GA STIGLA KAZNA: Zbog ove djevojke...

HTIO JE UKRASTI IZ PRODAVNICE, PA GA STIGLA KAZNA: Zbog ove djevojke će zažaliti kao nikad u životu! (VIDEO)

Podijeli objavu

Finkinja Ana radi u prodavnici kao kasirka. Posao nije nimalo lak, naročito kada vam na vrata uđe lopov. Pored svih ostalih poslova koje obavlja, mora da se bavi i obezbjeđenjem. Da, kao pravi izbacivač!

Lopov je ostavio ono što je planirao da ukrade. Međutim, ne samo da ga je spriječila da ukrade robu, već ga je i poprskala sprejom od bibera.

Izgleda da je toliko bila bijesna na ovog lopova, da nije htjela da mu dozvoli da tek tako ode. On je pokušao da pobjegne, ali očigledno nije znao šta ga je snašlo!

Dok je pokušavao da izađe, ona ga je uvlačila unutra kako bi ga naučila pameti.

Prvi dio videa pokazuje jedan raniji slučaj, kada je Ana takođe hrabro reagovala kada je lopov ušao u prodavnicu. Iz priloženog, možemo zaključiti da ovu radnju svakako treba izbjegavati ako poželite da nešto ukradete. Sačekat će vas neustrašiva Ana, koja neće dozvoliti ni žvaka da se ukrade!

Dadilja djece Nataše Bekvalac J.M. otišla je u policiju i dala izjavu nakon subotnje drame u kojoj je Luka Lazukić nanio povrede pjevačici.

– Bila sam u sobi i probudila me je buka i vriska, galama. Uplašena sam sjedila i nisam htjela da izađem iz sobe. Ništa nisam vidjela do 10 sati kada je Luka uzeo svoje stvari i izašao iz stana i više ga nisam vidjela – ispričala je J. M. u policiji, saznaje “Blic”.

Inače, dadilja Natašine djece je reijtka osoba koja je viđena da izlazi iz zgrade Nataše Bekvalac. U subotu je izašla i napravila krug oko zgrade kako bi vidjela gde se nalaze novinari. U nedjelju je uslikana kako šeta kučiće.

Facebook Komentari