Naslovnica Uncategorized NJU JE OSTAVIO ZBOG JOVANE: Ova prelijepa brineta je bila u vezi...

NJU JE OSTAVIO ZBOG JOVANE: Ova prelijepa brineta je bila u vezi sa Željkom Joksimovićem! (FOTO)

Podijeli objavu

Adriana Čortan važila je za jednu od najpopularnijih i najatraktivnijih voditeljica tokom 2000-ih, a premda je u posljednjih nekoliko godina manje aktivna u javnosti nego prije, ona i dalje briljira u svom poslu.

Trenutno vodi emisiju “Beograde, dobro jutro” na Televiziji Studio B, i tvrdi da uživa u životu sa manje slave.

 

Atraktivna voditeljka ispunjena je i na emotivnom planu, ona je već pet godina u vezi sa Nemanjom Simićem, a početkom jeseni ovaj par planira i vjenčanje.

@pizzamajstorimargarita majstorska pizza! #pizza #beograd #belgrade #food #lunch

A post shared by Adriana Cortan (@adrianacortan) on

Ipak, Adriana (37) je riješila da svadbenu veselje zadrži samo za sebe i svoje najbliže, pa će se potruditi da to bude daleko od očiju javnosti.

Neprocenjiv pogled @vesnadevinca dom #beograd #vracar

A post shared by Adriana Cortan (@adrianacortan) on

“Gledat ćemo da ispoštujemo tradiciju, ali u mjeri koja oboma odgovara. Smatram da su običaji lijepi, ali ništa ne mora da se radi po svaku cijenu“, ispričala je lijepa brineta za magazin “Story”.

Voditeljica se vjerila u martu ove godine i to na Džibonijevom koncertu na Kopaoniku, a nedavno je otkrila i da ima veliku želju da postane majka.

“Sve ove godine uživamo u skladnoj emotivnoj vezi, sličnog smo temperamenta, volimo iste stvari, da putujemo, da se družimo. Čini mi se da smo nekako sve ovo vrijeme zajedno i rasli i stasavali”, ispričala je svojevremeno za “Gloriju”.

Podsjetimo, ona je javnosti posebno postala poznata nakon što je bila u vezi sa pjevačem Željkom Joksimovićem, a upravo je nju i ostavio zbog sadašnje supruge Jovane.

Sreca sreca radost 🌞 na planini! #kopaonik #skijalistasrbije #2018

A post shared by Adriana Cortan (@adrianacortan) on

Facebook Komentari