Naslovnica PROLJETNA KOMBINACIJA LANA PODIGLA TEMPERATURU SEKSI HALJINICOM: Pokazala noge i izbacila grudi u inat...

LANA PODIGLA TEMPERATURU SEKSI HALJINICOM: Pokazala noge i izbacila grudi u inat hladnoći

Podijeli objavu

Pjevačica je pokazala svoju proljetnu modnu kombinaciju, a obožavatelji su je obasuli komplimentima.
Lana Jurčević je spremna za proljeće, što je pokazala na Instagramu objavivši modnu kombinaciju. Pjevačica je odjenula ultra kratku crnu haljinu s izvezenim cvjetovima na gornjem dijelu, koji naglašava njen nikad bujniji dekolte.

U prvi plan je stavila po mnogima svoj najveći adut – noge, a naglasila ih je visokim crnim čizmama.

“Prelijepa si”, “Divna”, “Uf, vatreno”, neki su od komplimenata koje su pjevačici uputili obožavatelji.

🔌

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Lana tako ponovno niskim temperaturama prkosi golotinjom.

The ❤️ wants what it wants.

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Obožavatelji su je prozvali kada se fotografirala na snijegu u topu.

Žene koje trče s vukovima. 'U svakoj je ženi, bez obzira na dob, kulturnu pripadnost i obrazovanje, moćna intuitivna snaga, ispunjena strašću, stvaralaštvom i bezvremenskim znanjem o životu. Divlja žena, koja čini samu bit ženine instinktivne prirode. Ona se i danas bori za opstanak jer nas društvo svojim nastojanjima da nas "civilizira" i ukalupi u različite krute uloge, od nje otuđuje i zamagljuje duboke, životodajne poruke iz naših duša. Kako proniknuti u naše vlastito ljekovito Divlje ženstvo, mudro i bogato, kako savladati sva poglavlja pred koja nas život stavlja: ulazak u svijet žena, jedinstvo s Mužjakom, osamljenost i traganje, osjećaj otpadništva, prijateljstvo s vlastitim tijelom, preživljavanje, bijes i praštanje, seksualnost, sklad s vlastitim unutarnjim bićem, njegovanje stvaralačkoga života’… Knjiga koju sam prije nekoliko godina pročitala, a ove slike su me opet podsjetile na nju. Vrijeme je još jednom za ‘Žene koje trče s vukovima i vrijeme je za nas. Volim vas. 💪🏼👩‍❤️‍💋‍👩 Foto @srecko_rundic TAGAJTE BAREM JEDNU JAKU ZENU KOJU ZNATE

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Shine bright like a diamond ✨

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

loading...

OŽENJEN, ALI KAO MOMAK ŽIVI: Ovo je poruka koju je Marko Mišković poslao Emini Jahović!

 

Nakon što je priznala da se razvodi od supruga Mustafe Sandala, pop pjevačica je otišla u Novi Pazar kod majke, zajedno sa sinovima Javuzom i Jamanom. S druge strane, čini se da stara ljubav zaborava nema, pa je Emina riješila da obnovi romansu sa starim dečkom, Markom Miškovićem, koji je ni poslije više od decenije od njihovog zabavljanja nije prebolio.

Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, prvi korak ka pomirenju povukao je biznismen, koji je poslao SMS nekadašnjoj djevojci u kojem je izrazio želju da se ponovo pomire.

Od izvora bliskog paru ekipa „Alo!” je došla do poruke koju je Emini poslao Mišković, a vjerujemo da će nakon ovoga u njegovom braku sa pjevačicom Jovanom Nikolić doći do pravog haosa.

– Tata mi je branio ljubav sa tobom, ali mi smo suđeni jedno drugom – glasi SMS koji je Mišković poslao Emini, a otkriva izvor za „Alo!”, i dodaje:

– Emina je bila Markova velika ljubav, ali njegov otac nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je ona druge vjere. Upravo zbog toga je dao sve od sebe da sina rastavi od Jahovićeve, za koju je tvrdio da nikada neće biti njegova snajka. Iako je Marko svim silama pokušavao da sačuva njihovu ljubav, to mu nije pošlo za rukom.

Njegov otac je na kraju i uspio da rastavi sina od pjevačice i dokaže mu da ipak mora da se zna ko je stariji u kući Miškovića – tvrdi izvor dnevnog lista „Alo!”.

Marko važi sa srpskog Kazanovu, bio je u vezi sa mnogim poznatim damama, međutim. najveća kontroverza svakako je bila u vezi sa njegovim odnosom sa Eminom Jahović.

(Alo.rs)

Facebook Komentari