Naslovnica ZANIMLJIVOSTI CURA JAVNO PRIZNALA KOLIKO IMA KILA, POGLEDAJTE PORUKE KOJE JE DOBILA: ‘Iznenadila...

CURA JAVNO PRIZNALA KOLIKO IMA KILA, POGLEDAJTE PORUKE KOJE JE DOBILA: ‘Iznenadila me reakcija frajera’

Podijeli objavu

Arielle je novinarka na portalu Babe. Odlučila je biti potpuno iskrena i na Tinder je napisala koliko točno kilograma ima. Dakle, frajerima je dala informaciju koju malo koja djevojka nekome otkriva, pogotovo ne prije nego li je uopće nekoga upoznala. Evo kakvo joj je bilo ovo iskustvo
“Većinu vremena, mogu reći, prilično sam samouvjerena i volim svoje tijelo. Znam da sam privlačna i često posvećujem hrpu vremena da to i drugima pokažem. Čak sam snimila i video za svoju body positive kolumnu na ovom portalu, i malo toga ostavila mašti:

No, dejtanje je, čini se, ta krajnja točka body positivity pokreta. Svi znamo da je ljudima prilično okej ponašati se potpuno šupački, pogotovo kad je u pitanju izgled žena. Ali ja sam pomislila – k vragu sve, želim malo eksperimentirati. Tako sam otišla na Tinder i s dečkima podijelila jednu informaciju koju djevojke inače ne otkrivaju – svoju stvarnu kilažu. Prvo sam izmijenila informacije u opisu profila, kako bi se slagale sa stvarnim brojem mojih kilograma.

Počela sam manijakalno swipeati desno, i zapravo me nije baš začudila činjenica da niti jedan frajer isklesanih trbušnjaka nije učinio isto.

Arielle: “Ne razumijem. Zar ne primjećuješ? Što misliš o mojoj kilaži?”

Frajer broj 1: “Tvoju kilažu? Što je to? Nemoj razmišljati o svojoj kilaži, lijepa si upravo ovakva i pristaje ti. Ja volim sve kilaže. Ja sam samo čovjek. I inače govorim francuski, pa mi je engleski ponekad pomalo neugodan. Lol.”

Nije me previše iznenadilo što ovom prvom frajeru nije zasmetala niti je primijetio moju kilažu. Niti je dolazio iz koje od 50 ‘površnih’ država niti je baš dobro baratao engleskim jezikom, pa mu moji kilogrami nisu bili prvi na listi prioriteta. Čini se da je dovoljno to što sam čovjek da mu budem zanimljiva. Ma zamisli!

Arielle: “Swipeao si desno unatoč mojoj kilaži.”

loading...

Frajer broj 2: “Ja dižem utege, i volim djevojke koje su punašnije.” (Koristio je izraz ‘juicy’).

Nisam sigurna što je mislio ovim komplimentom, i je li to uopće bio kompliment, ali definitivno nije bila uvreda kakve sam očekivala kad sam ovako javno sa svima podijelila svoju kilažu. To što me informirao o činjenici da je dovoljno snažan za punašniju mene zapravo mi je bilo i nekako okej, čini mi se.

Thank you for your services 😘

A post shared by Ari • The Body Brat (@ms.bines) on

Arielle: “Dakle, moja te kilaža ne smeta?”

Frajer broj 3: “Napisala si da s tvojom kilažom možemo što hoćemo.”

Iako sam prvo mislila da se radi o osobi koja će me popljuvati zbog moje težine, nije bio takav. On jednostavno voli punije djevojke. I odlučio je iskoristiti dio mog opisa profila kako bi mi duhovito vratio.

🤔sus

A post shared by Ari • The Body Brat (@ms.bines) on

Frajer broj 4: “Zašto bi tvojih 124 kilograma bila problem?”

Arielle: “Dakle, ne misliš da su problem?”

Frajer broj 4: “Da, ne mislim. Lijepa si.”

Ovog su dečka očito dobro odgojili. Stavio je čak i emotikon i nekako mi uspio svime ovime dokazati da postoje i frajeri koji nisu š*pci. Možda sam trebala tražiti još malo komplimenata… Čini se da ih je bio spreman dati.

You think you know me, but you have no idea.

A post shared by Ari • The Body Brat (@ms.bines) on

Arielle: “Wow, swipeao si desno unatoč mojoj kilaži.”

Arielle: “Znači li tvoja tišina da ipak nisi zainteresiran?”

Frajer broj 5: “Ne, ne znači. Bio sam na poslu. I da, ja ne želim nikoga diskriminirati.”

I prilično sam sigurna da je ovo zaista mislio. Okej, većina muškaraca želi da svaka žena ima struk poput Kim Kardashian, ali očito ipak ne baš svi.

Na kraju sam se, nakon ovog iskustva, osjećala prilično samouvjereno. I bilo mi je neizmjerno drago naučiti da nije baš svakog frajera briga koliko kilograma djevojka ima… Iako sam se na početku svega osjećala kao da sam nekako van njihove lige”, napisala je Arielle za Babe.

Facebook Komentari