Naslovnica ZANIMLJIVOSTI SUDBINA: Bračni par na fotki snimljenoj prije nego što su se upoznali...

SUDBINA: Bračni par na fotki snimljenoj prije nego što su se upoznali otkrio nešto divno

Podijeli objavu

edan gospodin i njegova supruga iz Kine, prilikom pregledavanja starih fotografija, shvatili su kako su se njihovi životni putevi spojili puno prije nego što su mislili. Jedanaest godina prije nego su se službeno upoznali oboje su pozirali na Trgu Wusi Guangchang (Trg četvrtog svibnja), u poslovnoj četvrti kineskog grada Qingdao – u istom trenutku.

Danas su u sretnom braku i imaju dvije djevojčice, blizanke. Upoznali su se 2011. godine u gradu Chengdu. Da su im se putevi sreli i prije te 2000. godine otkrio je gospodin Ye koji je prije nekoliko tjedana listao obiteljski album.

Tada je naišao na fotografiju na kojoj njegova supruga pozira pred velikim spomenikom na Trgu Wusi Guangchang. Učinilo mu se poznato mjesto, a onda je pozadini fotografije ugledao sebe kako pozira na istom mjestu. Potražio je svoju fotografiju i otkrio da su se njegova supruga i on, 11 godina prije nego su se upoznali, fotografirali na istom mjestu u isto vrijeme.

NJIHOVA JE PRIČA POSTALA VIRALNI HIT

Par je nedavno dobio blizanke te su se spremali u posjet ženinoj majci. Da bi svekrvi pokazao na koga malene više liče gospodin Ye je potražio stare obiteljske albume. Osim što je otkrio da ga je 2000. godine od tada buduće supruge dijelilo nekoliko metara, otkrio je i kako su oboje na tom mjestu bili zbog svojih majki.

Naime, Ye je posjetio Trg Wusi Guangchang tijekom izleta na koji je trebala ići njegova majka koja se netom prije polaska razboljela. Njegova supruga, gospođa Xue tamo je bila sa svojom majkom koja se oporavjala od operacije. Tog su dana odlučile izaći u šetnju. Naravno, njihova je priča ubrzo postala viralni hit.
Samo 2% ljudi vidi 12 pandi na ovoj slici! Da li ste među njima?
Testirajte svoj vid i moć opažanja pomoću ovog jednostavnog testa. Pred vama se nalazi slika sa pandama. Na prvi pogled su naslikane samo 3 pande, ali se na slici nalazi njih 12!

Da li ih možete sve pronaći?

panda-test-1Rješenje možete pogledati na sljedećoj (2) stranici…

Facebook Komentari