Naslovnica BRANIO SE ŠUTNJOM HRVAT UBIO VLASTITO DIJETE (6) I NJENE NAJDRAŽE, A SUPRUGU POŠTEDIO DA...

HRVAT UBIO VLASTITO DIJETE (6) I NJENE NAJDRAŽE, A SUPRUGU POŠTEDIO DA BI PATILA: Motiv svirepog zločina je zgrozio europsku javnost

Podijeli objavu

Draženu Dakiću, koji je u Njemačkoj ubio svog šestogodišnjeg sina, te novog partnera bivše supruge i rođakinju, u petak počinje suđenje.
U petak počinje suđenje 41-godišnjem Draženu Dakiću, koji je jesenas upao u kuću u kojoj je živjela njegova bivša supruga Maria u Villingendorfu i ondje ubio svog šestogodišnjeg sina, partnera svoje supruge te njezinu rođakinju.

Maria se uspjela izvući bijegom kod susjeda, a trogodišnja djevojčica, kćerkica njezine rođakinje, zahvaljujući činjenici da se skrila u ormar.

Planirao posebno okrutna ubojstva
Prema pisanju njemačkog Bilda, koji se poziva na izvore bliske tužiteljstvu, Dakića će teretiti za posebno okrutna ubojstva koja je unaprijed planirao. Uvjereni su da je svog sina ubio, a bivšu suprugu namjerno ostavio na životu samo kako bi ona do kraja života patila za djetetom.

Istražitelji kao motiv navode ljubomoru jer Dakić nije prihvatio da ga je Maria ostavila sedam mjeseci ranije te pobjegla od njega sa šestogodišnjim Darijem.

U optužnici stoji da je Dakić planirao ubojstvo, da je bivši vojnik i od ranije poznat policiji po nasilnom ponašanju te da je u kolovozu, uoči ubojstva, oružje nabavio iz Hrvatske ili Srbije nakon čega je krenuo u potragu za bivšom suprugom.

Tajno mjesto boravišta
Ona je pokušala skriti njihovo mjesto boravišta te je čak i u školi molila da ono ostane tajno. No, Dakić ih je ipak pronašao i to na dan kad su slavili Darijev prvi dan škole.

Nakon krvavog pira Dakić je pet dana bio u bijegu, a uhvatili su ga nakon što ga je jedan građanin prijavio kako hoda naokolo s plastičnim vrećicama u kojima je bilo i oružje. Branio se šutnjom, a još se ispituje je li imao pomagača u skrivanju.
Važna pravila koja morate znati prije nošenja tamnog ruža

Crveni i svi tamniji ruževi postaju sve popularniji ne samo u večernjim već i u dnevnim nijansama. Kako bi bili sigurni da ste odabrali pravu nijansu i da ste uspjeli da naneste poput pravog mejkap stručnjaka donosimo vam mali vodič i pravila koja morate savladati prije nego šti uzmete tamni ruž u ruke. Krećemo!

Eliminišite crvenilo s kože prije nanošenja

Nikada, ali nikada nemojte stavljati crveni ruž ili bilo koju tamniju nijansu dok ne sredite crvenilo na koži. Zašto? Zato što će u tom slučaju nijansa ruža na vašim usnama još više naglasiti fleke ili crvenilo na vašem licu. Prije nego što odlučite da stavite zavodljiv ruž, pobrinite se da prekrijete korektor sve trenutne nepravilnosti ili iritacije.

loading...

Testirajte koja nijansa vam najbolje stoji

Postoji četiri podtona kada je u pitanju burgundi nijansa, a to su ružičasta, braon, plava i crvena. A vrlo lako ćete saznati koja će najbolje izgledati na vama. Koje boje su vam oči? Djevojakama sa svetlim očima će najbolje stajati burgundi sa pink potonom, tamnookim damama će se nijansa sa braon potnom savršeno uklopiti. Ruž sa plavim podtonom će dobro stajati i svjetlijim i tamninijim ljepoticama, dok crveni podton će najljepše ići uz vatrene brinete.

Uvijek isprobajte tester prije kupovine

Nakon što se odredili podton, znate u kom pravcu da tažite ruževe, ali sljedeći korak je da isprobate da li vam zaista najbolje stoji baš ta nijansa. Potražite tester željenog ruža, a potom i stranu koju niko nije koristio kako bi malo stavili na usne i dobro se zagledajte u ogledalo. Da li vas ta nijansa osvježava ili s njm izgledate još umornije? Tu će se kriti odgovor savršenog karmina za vas.

Nanesite karmin s četkicom

Najbolji način da nanesete tamnu nijansu ruža je isključivo četkicom za usne. Tamniji ruževi mogu izgledati neuredno ako se ne nanesu pažljivo i teže se prepravljaju greške. Najprije uokvirite gornju i donju usnu, a tek onda popunjavajte sredinu.

Olovku za usne upotrebite na kraju

Sada kada ste skoro završili cio proces i stavili ruž potrebno je samo da definišete usne, zato je najbolje da olovku za usne čuvate za kraj. Tamnija olovka može odvući pažnju sa boje ruža, zato šminkeri preporučuju da je stavite tek pred kraj šminkanja i njom samo precizno uokvirite namšinkane usne.

Zaboravite na sjaj

Nema ništa loše da stavite završni sjaj kada je u pitanju neka svijetlija nijansa, ali kad su u pitanju tamnije nijanse, posebno burgundi i crvene, to je zaista nepotrebno i samo ćete postići kontraefekat, a to sigurno ne želite.

Nosite ga samopouzdano

Zapamtite da se svi tamni ruževi nose isključivo samouvereno i zavodoljivo i nikako drugačije.
 

Facebook Komentari