Naslovnica ŽENSKI KUTAK  7 stvari koje mudra žena nikada ne zahteva od supruga

 7 stvari koje mudra žena nikada ne zahteva od supruga

Podijeli objavu

Izdvajamo 7 stvari koje pametna i samostalna žena nikada u svom životu neće uraditi niti tražiti od svog supruga.

1. Mudra žena ne očekuje od supruga da je izdržava
Pojedine žene se jednostavno prepuste supružnicima u svakom smislu i to često uključuje odevanje, hranjenje, izdržavanje. Zapamtite da nije ničija dužnost da vas izdržava, osim vaša lična. On dobrovoljno može da brine o vama na druge načine, ali to nije njegova obaveza.

2. Ne traži od supruga da se menja
Odnosno, ne traži od supruga da se odrekne hobija kako bi više vremena provodio sa njom. Inteligentna žena zna da to što on radi je deo njegove ličnosti. Posao, hobiji i prijatelji su sastavni deo njegovog života isto kao i njegova ljubav prema njoj.

3. Ne traži da se odrekne prijatelja i porodice
Možda ne volite njegovog najboljeg prijatelja ili njegovu majku, ali to ne znači da on treba da prekine odnos sa njima. On ima pravo da samostalno donosi odluke sa kim će se viđati i družiti, pa pustite da sam uvidi ukoliko neko nije dobar za njega.

4. Mudra žena ne traži od supruga da prihvati ili odobri njena interesovanja i hobije
Ako ste oduvek sanjale da sa partnerom idete na ples, a on jednostavno nije taj tip, to ne znači da treba da odustanete od plesa. Idite sami ili sa prijateljima. Nikada ga ne terajte da radi nešto na silu ili zbog vas.
. Ne traži od njega da ignoriše druge žene
Činjenica je da vaš suprug ima oči. On će svakako primetiti druge žene koje su lepe i sređene i to je sasvim u redu.

6. Mudra žena veruje suprugu
Ona ne traži dokaze ljubavi. Uvek vodi računa da njihova veza bude harmonična, da nađu kompromis, a to se jednostavno može postići ličnim postupcima.

7. Na kraju, nikada ne ismeva njegove postupke i odluke
Budući da je svesna da je i ona jedna od njih.
TI GA VOLIŠ, A NJEGA BOLI BRIGA ZA TEBE: Evo kako da ga osvojiš..
Većina žena misli da su pokušaji zavođenja muškarca koji nije zainteresovan za vas, uzaludni i patetični…

Ali, ako potajno (ili ne tako potajno) maštate onekom muškarcu, želite bolje da ga upoznate, jer vam deluje kao da je pametniji i zgodniji od svih drugih muškaraca koje upoznajete; ako niste spremni da budete sa nekim drugim, vama manje simpatičnim, samo zbog toga što vas on hoće, verovatno niste jedini, iako vam se može učiniti kao da jeste.
Šta možete da uradite u takvoj situaciji?

Za početak:

– Uvek izgledajte dobro.

loading...

– Okružite se muškarcima koji vas žele, kako bi vam to popravljalo samopouzdanje.
Budite vrlo pristupačni i ljubazni, ali nemojte se s njim upuštati u seksualnu avanturu.

– Uvijek lepo mirišite i budite maksimalno uredni.– Istaknite i pokažite ono najlepše na sebi, bilo da su to usne, noge ili grudi.

– Inicirajte susrete i razgovore, ali nemojte biti dosadni. Neka on prvi započne bar 30 posto vaše komunikcaije.

– Nemojte biti očajni. Očaj je jedna od stvari koja ubija svaku romantiku. Pokažite mu da imate potpun život i bez njega.

– Uvek ostanite otvoreni za nove mogućnosti. Ako neko želi da se upozna s vama ili prijatelj želi da vas upozna s nekim, pružite mu priliku. Nikad ne znate ko je vaš «pravi».

– Nemojte vi loviti njega. Ali budite u blizini tako da on ima priliku da lovi vas.

– Takođe, mogu vam pomoći i horoskopski saveti. Ne morate verovati u horoskope, da bi ste iskušali neku od zabavnih tehnika.

Ipak, važno je shvatiti da vam slepo sleđenje saveta neće pomoći. Najviše treba verovati intuiciji i prijateljima. Ukoliko vam intuicija govori da postoje šanse, tada se potrudite. Ali ako vam prijatelji kažu da ste preterali, tada se zaustavite.

oš jedna od tehnika koja vam može pomoći da znate ako ste preterali je «osećaj da morate kriti» nešto. Ukoliko o svojim postupcima možete slobodno da razgovarate s prijateljima i ne bi vam bilo neprijatno da drugi saznaju, tada verojatno niste prešli granicu pristojnog zavođenja.

(covermagazin.com)

 

Facebook Komentari