Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Stavila je gumicu preko brave od vrat: RAZLOG JE GENIJALAN, od sada...

Stavila je gumicu preko brave od vrat: RAZLOG JE GENIJALAN, od sada ćete to stalno raditi! (VIDEO)

Podijeli objavu

Na internetu možemo pronaći brojne korisne savjete, a posebno su nam dragi oni savjeti koje možemo primjeniti uz pomoć predmeta koje već imamo u kući.

U ovom slučaju samo će vam trebati gumice koje vjerovatno imate.

Pogledajte sljedeći video i saznajte kako da vam se naočale više ne spuštaju niz nos, kako spriječiti kašike da vam padaju u zdjelu, kako da otvorite poklopce na različitim stvarima, te još mnogo toga.

Pogledajte:

SKINULA JE SVE DLAČICE SA ČETKICE ZA ZUBE I DOBILA JEDNU NEVJEROVATNU STVAR…

Kreativnost leži u svima nama, samo je trebamo probuditi. Nekada zaista na internetu možemo pronaći izvrsne ideje za razne stvari koje možemo napraviti. Pokušajte, dobro će vam doći, a i oslobodit ćete se dosade.

Žene zaista vole nakit, posebno ručno rađen. Zašto se i vi ne biste malo poigrali i izradili koju narukvicu jednostavno. Ovdje ćemo vam dati jednu dobru ideju.

Naime, Kathrin Sherwod objavljuje snimke gdje pokazuje kako od nepotrebnih predmeta (u ovom slučaju stare četkice za zube), napravi zaista lijepu narukvicu.

Pogledajte ovaj video i biće vam dosta jasnije, a zašto i vi ne biste probali? Samo je sa stare četkice skinula dlačice i uradila sljedeće:

loading...

 

Facebook Komentari