Naslovnica CRNA HRONIKA Djevojčicu rastrgali i pojeli gladni psi dok se vraćala iz škole

Djevojčicu rastrgali i pojeli gladni psi dok se vraćala iz škole

Podijeli objavu

Lizu Kanareikinu (12) iz Ukrajine, rastrgli su ulični psi kada se vraćala kući iz škole a onda su je “delimično pojeli”, pišu tamošnji mediji.

Životinje su je napale u šumi kroz koju je prolazila svakog dana na putu od škole do kuće, u ukrajinskom gradu Harcesku, na oko 30 kilometara od Donjecka. Kada se nije vratila iz škole na vrijeme, njeni roditelji su počeli da je traže, i pronašli njeno rastrgnuto tijelo u snijegu natopljenom krvlju.

Kako prenosi “Daily Mail”, njeno tijelo su zatekli u užasnom stanju, koje su rastrgli psi. Njena komšinica Natalija Skiba rekla je da se “dijete vraćalo iz škole da nije uspjela”.

– Pronašli su je ovdje u šumi, bila je raskomadana u dijelove – rekla je Natalija.

Jedan lokalni medij izvestio je da su delovi njenog tijela “bukvalno bili rasrgnuti”, a da je snijeg bio “crven od krvi”.

Drugi mediji navode da su psi djelimično pojeli tijelo djevojčice.

– Policija je otvorila kriminalnu istragu i ubila nekoliko pasa kako bi se provjerilo šta imaju u stomacima – javljaju tamošnji mediji. Policija ispituje i građane ne bi li pronašla moguće svjedoke tragedije.

Komšija nastradale djevojčice Dmitri Curakov rekao je da je iz automobila prvo vidio njen školski ranac.

– Otvorio sam ga i vidio školske knjige, sveske… Jedna je bila na ruskom, za šesti razred – rekao je Curakov.

Iz policije je rečeno da neće davati saopštenja dok ne budu imali rezultate forenzičkih analiza.

loading...

Lokalno stanovništo veoma je zabrinuto zbog pasa lutalica. Kako piše “Daily Mail”, žena po imenu Galina požalila se da ju pas ujeo ispred samog supermarketa. Mještani pričaju da se problem sa psima pogoršao od početka sukoba u Donjecku, kada su mnogi ljudi bježali i napuštali svoje ljubimce.

– Ovo je jedna od posljedica rata, svi razumemo da su ovi psi napušteni i da su podivljali. Sada se kreću od grada do grada, i povremeno napadaju i ljude. Svakog mjeseca odvedemo 50 do 100 pasa, polovinu vratimo sterilisane i čipovane, ostale uništimo – rekao je Vladimir Cimerman, zvaničnik gradske administracije iz Donjecka.,

Zmija na snijegu iznenadila Berance

Zmija koja se u jutarnjim satima pojavila na snježnoj površini u blizini jedne kuće u beranskom selu Petnjik iznenadila je mještanku tog sela, koja je na nju naišla.

Ona je ipak sačuvala prisebnost i uspjela je fotografirati.

Mještani beranskog sela Petnjik, kao i drugi građani Berana, kažu da sličnu pojavu do sada nisu zapamtili.

Neki, skloniji narodnim vjerovanjima, smatraju da izlazak zmije usred zime predstavlja određeno predskazanje.

Je li razlog blaga zima ili je riječ o narodnom vjerovanju da se radi o takozvanoj zmiji “izgnanici” iz zimskog legla, niko sa sigurnošću ne može reći.

Bilo kako bilo, zmija u februaru na snijegu izazvala je nevjericu među stanovništvom, ne samo ovog sela već i šire javnosti.

 

Facebook Komentari