Naslovnica nevjerovatno Stavio je tabletu Vijagre u bratovu flašicu sa sokom. Ono što je...

Stavio je tabletu Vijagre u bratovu flašicu sa sokom. Ono što je uslijedilo pamtiće cijeli svoj život… (VIDEO)

Podijeli objavu

Youtuber Ben Phillips odlučio je da svom bratu Eliotu napravi živi pakao sa još jednom okrutnom šalom. Ovog puta, za svoju podvalu koristio je malu plavu pilulu, poznatiju kao ‘Vijagra’!

Nakon što je njegov brat izašao iz automobila, Ben mu je u piće istresao sadržinu plave pilule i šou je mogao početi. Ne treba spominjati da je dejstvo tablete bilo ‘vidljivo’ već nakon par minuta…

Pogledajte ovaj urnebesni video:

Facebook uvodi “dislike”

Kompanija Facebook je službeno počela testirati ovu mogućnost u četvrtak i to na pet posto korisnika aplikacije na Androidu u SAD-u kako bi saznao jesu li komentari na nekim objavama neprikladni, prenose 24sata.hr.

No, za razliku od nekih drugih društvenih mreža na kojima stiskanje “dislike” gumba poništava “lajkove”, Facebook će ga koristiti kao otvoreni prigovor na sadržaj, odnosno na određene komentare.

Čim korisnik odluči upotrijebiti “dislike” gumb, Facebook će ga pitati zbog čega je to napravio. Neku objavu moguće je dislajkati zbog neprovjerene i neistinite informacije ili na temelju vrijeđanja, javlja Telegraph.

Facebook Komentari