Naslovnica nevjerovatno Kujica se od samog kraja nije htjela maknuti umirujuće prijateljice slonice

Kujica se od samog kraja nije htjela maknuti umirujuće prijateljice slonice

Podijeli objavu

rije par dana, portal Dodo objavio je priču o kujicu po imenu Pancake, koja je prilično važan dio zajednice ljudi i životinja u rezervatu za slonove Boon Lott’s Elephant Sanctuary na Tajlandu. Naime, direktorica rezervata Katherine Connor ispričala je da je Pancake pronađena na jednoj plaži prije tri godine i da je od tada njena sjena.

Inače, radi se o rezervatu u koji dolaze stari i bolesni slonovi kada više ne mogu raditi. Jedna od njih bila je i slonica Boon Thong, koja je posljednjih pet godina provela u rezervatu, a prije je bila slon na kojem su turisti jahali i slikali se.

DEVET SATI SU PROVELE UZ NJU
Nakon pet godina mirovine u rezervatu, Boon Thong je, u dobi od 60 godina, bila prestara i istrošena da nastavi. Kada je shvatila da Boon Thong nije dobro, Pancake, koja joj je bila jako privržena, sjela je kraj prijateljice, odbijajući je napustiti.

Connor i Pancake kraj umiruće slonice provele su punih devet sati, bez da se Pancake mrdnula od Boon Thong. “Znala je da je njena podrška potrebna i tiho je ležala kraj Boon Thong do trenutka dok nije izdahnula u sumrak”, napisali su na Facebooku iz rezervata.

Facebook Komentari