Naslovnica KUM KOJI MUCA VIC : KUM KOJI MUCA

VIC : KUM KOJI MUCA

Podijeli objavu

Krene Pera sa ženom autom na put i povedu kuma koji muca. Žena sjedne pozadi, a kum na suvozačevo mjesto.

Kaže Pera kumu: – Kume, kad god naiđemo na neku raskrsnicu, ti mi kaži da l’ ide nešto sa desne strane ili ne. – Ok, ku…ku…kume! Krenu oni tako i stignu na prvu raskrsnicu. Pita Pera: Kume, ide li nešto? A ovaj će:”F…f…f……furaj…!” Nastave oni dalje…

Stignu na drugu raskrsnicu, a kum će opet: “F…f…f…furaj…..!” Isto i na trećoj, četvrtoj… Kad su stigli na sljedeću raskrsnicu, pita Pera kuma ponovo: -Kume, je l’ ima nešto? Kum počne: “F…f…f……. “Pera krene… A kum će: “F…f…f……….FAP….!”

POLICAJAC JE KOD KRALJEVA RUTINSKI ZAUSTAVIO MERCEDES: JEDAN POGLED NA ZADNJE SEDIŠTE BIO JE DOVOLJAN DA VOZAČA ODMAH UHAPSI

Vrednost cigareta procenjuje se na oko 800.000 dinara, saopštio je MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu presekli su lanac ilegalne trgovine akciznom robom i zaplenili 4990 paklica cigareta strane proizvodnje, bez akciznih markica i prateće dokumentacije.

Vrednost cigareta procenjuje se na oko 800.000 dinara, saopštio je MUP.

Policija je cigarete pronašla, sinoć oko 22 sata, prilikom kontrole, na državnom putu Raška – Kraljevo, u mestu Progorelica kod Kraljeva, u prtljažnom delu i na zadnjem sedištu putničkog vozila „mercedes“, beogradskih registarskih oznaka.

Protiv vozača (46) sa područja Beograda, podneta je krivična prijava, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

loading...

Cigarete su uz potvrdu oduzete i predate radnicima Poreske uprave terenske kontrole i pripadnicima poreske policije iz Kraljeva.

 

Facebook Komentari