Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Poznati milijarder uhvatio svog radnika kako spava na radnom mestu, pa mu...

Poznati milijarder uhvatio svog radnika kako spava na radnom mestu, pa mu NAPAKOSTIO (FOTO)

Podijeli objavu

Svratio sam do vaše kancelarije da vidim šta radite, a uhvatio sam ovog momka kako spava. Da li će biti šok ako ga probudim? – šaljivo je upitao Ričard osoblje koje je bilo budno.

Britanski milijarder Ričard Brenson je poznat u celom svetu kao vlasnik i osnivač poznate kompanije Virdžin, a očigledno je i šaljivdžija!

Naime, on je jednog stjuarda na aerodromu u Sidneju uhvatio kako spava na kauču, ali ga nije probudio već se fotografisao sa njim!

U pozadini, iza dvojice muškaraca, vide se žene, radnice na aerodromu, kako se kikoću šali koju je smislio milijarder.

Inače, Brenson je doživeo ovu situaciju dok je bio u poseti Virdžin Erlajnsu u Sidneju.

Zaustavio je dvije sexy djevojke na cesti i one su ga hladno odbile… A onda se pojavio u ZLATNOM MASERATIJU I PONIZIO IH DO BOLA!

Svi dobro znamo da sve djevojke vole dobre automobile i nikada ne bi odbile da se provozaju u kakvoj skupocjenoj ‘pili’. No postoji jedan sasvim drugi tip žena (koje nazivamo sponzorušama) koje isljučivo traže muškarce sa dobrim automobilima. Takvim ženama je ‘ispod časti’ provozati se u nekakvoj ‘krntiji’.

Jedan Youtuber sa kanala ‘Stunt Lifestyle TV’ htio je da vidi da li će dvije djevojke uopšte željeti da sjednu sa njim u njegovu staru Hondu. Naravno, kada su vidjele njegov automobil odmah su ga odbile, no on je zatim sjeo u skupocjeni Maserati i stvari su se u potpunosti okrenule…

loading...

 

Facebook Komentari