Naslovnica ŽENSKI KUTAK Horoskop koji pogađa srž svakog znaka: Bik misli o svemu, govori uvjerljivo,...

Horoskop koji pogađa srž svakog znaka: Bik misli o svemu, govori uvjerljivo, radi – bez pripreme!

Podijeli objavu

Ovan Misli – puno Govori – malo Radi – ispravno Bik Misli – o svemu Govori – uvjerljivo Radi – bez pripreme Blizanci Misli – o sebi Govori – što misli Radi – misli raditi vrlo dobro Rak Misli – stalno Govori – dopadljivo Radi – što mu se kaže Lav Misli – točno Govori – previše Radi – ono od čega nije mogao pobjeći Djevica Misli – jedno Govori – drugo Radi – treće, ali dobro Vaga Misli – previše Govori – iskreno Radi – odgovorno Škorpion Misli – usredotočeno Govori – točno Radi – što mu se sviđa Strijelac Misli – da samo on … Govori – da su svi, osim njega …

Radi – kao tuđim rukama Jarac Misli – ono što muu dođe u glavu Govori – ono što misli Radi – ono što zna Vodenjak Misli – “a što treba?” Govori – “pa, ako je potrebno ..” Radi – bolje od svih Ribe Misli – da nitko ne zna Govori – pametuje Radi – ovisno o tome hoće li je provjeravati

Provjerite da li vas laže: Ovan se svađa, Vodolija vas gleda pravo u oči!

Da li vaš partner spada među one koji imaju pokerski izraz na licu zbog čega vam je teško da ga uhvatite u laži? Ne brinite. Svaki znak ima svoju slabu tačku koja ga odaje.

OVAN

Muškarac Ovan reaguje na pretjerano agresivan način kada ga optužujete za nešto što je kriv. Zato, ako pobesni na neko vaše pitanje, umjesto da počne da se šali na vaš račun i na vaše pitanje, znajte da vas laže.

BIK

Obično siguran Bik počeće da pokazuje znake nesigurnosti ukoliko ste ga uhvatili u laži ili ako nešto krije od vas. Ako počne da pokazuje znake ljubomore, znajte da nešto nije u redu.

BLIZANCI

„Nemoj da mi stalno stojiš nad glavom!“ Ako vam kaže nešto u tom smislu, imate razloga da postanete sumnjičavi. Blizanci bu obično brbljivi, a krije nešto od vas samo onda kad misli da je to vrijedno skrivanja.

loading...

RAK

Rakovi vole da provode vrijeme sa partnerkom, ali, ako odjednom počne da se drži na distanci, to treba da vam bude znak za oprez. Rak ne voli da bude sam, tako da, kad nije sa vama, sa nekim drugim sigurno jeste.

LAV

Lav započinje raspravu i kreće u napad kada hoće da skrene pažnju sa nečega što želi da sakrije od vas. Ako postane čangrizav, znajte da se nešto dešava.

DJEVICA

„Baš me briga, radi šta hoćeš!“. Muškarac Djevica je obično osećajan i ljubazan. Ali, kad zna da je grešan, postaje grub i hladan.

VAGA

„Što mi ne vjeruješ?“ Muškarci Vage su vešti lažovi kada smatraju da je potrebno da slažu. Započinje emocionalnu manipulaciju kako biste vi imali osjećaj krivice samo zato što ste posumnjali u njegovu vernost.

ŠKORPIJA

Ako ima nešto da sakrije, postaje izuzetno neprijatan. Ako počne sa uvredljivim komentarima koji se odnose na vašu inteligenciju ili izgled, možete se kladiti da koristi manipulaciju kako bi skrenuo vaše misli sa njegovih zlodjela.

STRIJELAC

Nemarni Strijelčevi ostavljaju očigledne tragove svojih laži. Svaki put kada mu postavite isto sumnjičavo pitanje, daće vam ponešto drugačiji odgovor. Ako vas vara, može se desiti da pronađete nepoznat broj telefona, pa čak i neki dio odjeće vaše suparnice.

JARAC

„Ti si me natjerala na to!“ Kada je Jarac neveran, počinje igra bacanja krivice. Ako ga uhvatite u laži, pokušaće da za to okrivi vas. Ako ga još niste otkrili, zapazićete da je postao sumnjičav prema vama.

VODOLIJA

Umije da bude izuzetno uverljiv kada ne govori istinu, zato što je u stanju da zadrži hladno ponašanje, da vas gleda u oči i laže. Ali, da bi u tome bio uspješan, mora prema vama da postane i emotivno hladan. Kada se to desi, počnite da sumnjate da nešto nije u redu. U tim trenucima prije računa na vašu logiku nego na emocije.

RIBA

Muškarac Riba ima savest koja će ga otkriti kada laže. Ako počne da vas obasipa pažnjom i poklonima, to je možda zato što ga proganja osjećaj krivice.

Izvor: cicimici

Facebook Komentari