Naslovnica nevjerovatno BANKA JOJ SLUČAJNO UPLATILA NA RAČIN 4 MILIONA EURA: Njen potez poslije...

BANKA JOJ SLUČAJNO UPLATILA NA RAČIN 4 MILIONA EURA: Njen potez poslije toga ZGROZIO JE SVIJET

Podijeli objavu

Jedna studentikinja preko noćo postala je milionerka, kada joj je banka greškom na račun prebacila 4.3 miliona eura.

Christine Jiaxin Lee iz Malezije, koja živi i studira u Australiji, dobila je 4.3 miliona eura tako što je banka napravila tehničku grešku i prebacila joj novac.

Služebenici u ovoj banci grešku nisu primijetili punih godinu dana.

Umjesto da obavijesti banku o tome šta se dogodilo, ona je odlučila da zadrži novac potropi ga.
Prvo je iznajmila luksuzni penthaus u elitnom delu Sidneja. Potom je kupila skupocijenu odjeću poznatih dizajnera i najskuplje torbe, ne žaleći ni jednog trenutka, jer taj novac zapravo i nije bio njen.

Studentkinja je za nepunih godinu dana potrošila zapanjujućih 3,1 milion eura. Njen dečko Visent King tvrdi da nije imao pojma da se zabavlja sa milionerkom. Ona očigledno nije imala potrebu da podijeli dobitak s njim. Međutim, ubrzo joj je bila potrebna njegova pomoć, kada je banka otkrila ovu grešku.

Naime, ona je završila u zatvoru, pa je odlučila da pozove momka ne bi li joj platio kauciju. Mladić je bio veoma iznenađen i odbio je da joj pomogne. U početku je mislio da joj roditelji daju novac za kupovinu luksuznih stvari, ali kada je otkrio o čemu se zapravo radio, odbio je da joj pomogne. Sudija i banka ovaj neobičan incident posmatraju kao pozajmicu koju djevojka mora da vrati.

Šta kažete, da li je ispravno postupila?

OTKRIVENA KARLEUŠINA NAJVEĆA TAJNA IZ DJETINJSTVA: Evo koja slavna glumica je bila njena dadilja!

Karleuša je dodala i da je kao mala bila opsjednuta Lepom Brenom, te da je tražila od glumice da joj crta pjevačicu.

– Kad sam bila mala, bila sam opčinjena Lepom Brenom. Bukvalno sam znala sve njene stihove i filmove napamet. Kod kuće sam imala sve njene kasete i ploče, čak i barbike s njenim likom. Sa šest godina sam je prvi put vidjela uživo i počela sam da plačem.

loading...

Tjerala sam ljude da mi crtaju Brenu kako pjeva, igra, skače… U tom periodu me je nekoliko puta čuvala Gorica Popović i nju sam tkerala da mi crta Brenu.

Bila je prinuđena da mi nacrta sto slika, čak i kako se Brena skida – rekla je Jelena.

Gorica je za “Kurir” kazala kako je Jelena bila slatka djevojčica.

– Poznajem njenog oca jer smo u mladosti bili u istoj zgradi. Svi smo se družili. To je bilo jedno lijepo društvance iz zgrade. Znam to dijete od malih nogu. Bila je slatka djevojčica – rekla je Gorica s osmjehom.

 

Facebook Komentari