Naslovnica UZALUD MU TRUD VJETAR OTKRIO TRUMPOVU ĆELAVOST: ‘Čovjek je doslovce šiškama prekrio cijelu glavu’

VJETAR OTKRIO TRUMPOVU ĆELAVOST: ‘Čovjek je doslovce šiškama prekrio cijelu glavu’

Podijeli objavu

Boja za kosu, puno laka i unaprijed definirana strategija začešljavanja nisu mu ovaj put bili dovoljni da sakrije od svijeta ono što već dugo pokušava sakriti.

Trumpova frizura često je bila predmet rasprava, čak i prije nego što je postao prvim čovjekom SAD-a. Njegova sijeda kosa s nijansama žute u mnogo je navrata natjerala društvene mreže da se zapitaju što to on točno radi s kosom jer je sasvim očito kako tu ima puno laka za kosu i začešljavanja.

No, nijedan lak za kosu. očito, nije dovoljno jak kako bi spriječio jak vjetar u američkoj vojnog bazi Andrews da pomrsi Trumpove žućkaste uvojke i otrkije relativno ćelavu glavu ispod pomno začešljanih vlasi.

Društvene mreže su, očekivano, eksplodirale nakon objave ovih fotografija. ‘Čovjek je doslovce šiškama prekrio cijelu glavu’, napisao je jedan korisnik.

Prema posljednjoj kontroverznoj knjizi o Trumpu ‘Fire and Fury’, autora Michaela Wolffa, i sama Ivanka Trump se znala šaliti na račun tatine kose. Otišla je tako daleko da se pred drugima rugala njegovoj frizuri. ‘Često je prijateljima opisivala da nakon operacije smanjenja vlasišta izgleda poput čistog tanjura okruženog krznenim krugom sa strane i naprijed, začešljano uz pomoć spreja. Kako bi naglasila komični efekt, rekla je da je boja za muškarce predugo stajala na nekim dijelovima kose pa je zato ispala narančasto-plava’, stoji u spomenutoj knjizi.

Facebook Komentari