Naslovnica GUŽVA U KREVETU BIG BROTHER STAVIO ‘PREDSJEDNICU’ U NEZGODNU POZICIJU: Iako je zaručena, Ana mora...

BIG BROTHER STAVIO ‘PREDSJEDNICU’ U NEZGODNU POZICIJU: Iako je zaručena, Ana mora spavati sa svojim ‘BB suprugom’

Podijeli objavu

Kad stupite u brak, podrazumijeva se da žena i muž spavaju u istom krevetu.

Nakon što je vrckava Bjelovarčanka Ana izabrana za Big Brother predsjednicu i tako službeno preuzela svoje dužnosti, morala je dodijeliti prve uloge sustanarima. Tako je Juraj, koji inače obnaša ulogu predsjedničina supruga, izabran za ministra, Luka za osobnog savjetnika, a Orky je postao Anin osobni stilist.

Nakon što je Ana dodijelila svima uloge i o istom obavijestila Big Brothera, upitala je Bigija gdje će spavati njezin BB suprug Juraj.„Valjda suprug spava pokraj svoje supruge kako misli izvršavati svoje muške obveze!“, odgovorio je Bigi Ani koja je bila u ispovjedaonici sa svojim novim suprugom, koji su prasnuli u smijeh. „Likvidirajte koga treba iz kreveta, samo da Republika bude stabilna!“, kroz smijeh će Juraj.

Porodica je spasila povrijeđenu vjevricu. Poslije 8 godina, vratila se da im pokaže nešto važno!

Kada je Brentli Harison sa svojom porodicom spasila jednu povređenu vevericu, nisu ni slutili da će se vratiti u njihov dom 8 godina kasnije.

Ovu vevericu je napala sova i skoro da je uginula. Međutim, ova porodica iz Severne Karoline (SAD) je uspela da je spasi.

Dali su joj ime Bela i brinuli su o njoj neko vreme. Hranili su je voćem i orašastim plodovima, dok se nije potpuno oporavila.

Kad se potpuno oporavila, bila je spremna da se vrati u prirodu. Napustila je porodicu i nastavila sa svojim životom na slobodi.

Povremeno se vraćala, kao da je htela da ih obiđe i vidi da li su dobro.

,,Bela se povremeno pojavljivala na vratima, čekajući da je neko primeti i pozdravi se sa njom. Ponekad je znala da se popne na prozor i stajala tamo sve dok ne vidi nekog u kući,” rekla je Brentli.

8 godina nakon što joj je ova porodica pomogla, došla je da im pokaže nešto važno.

Dovela je sve svoje mladunce, da ih upozna sa porodicom. Oni su bili van sebe od sreće i oduševljenja!

,,Divno je videti kako životinja za koju sam se brinula sada ima svoju porodicu o kojoj se brine,” rekla je Brentli.

Predivna priča, zar ne?

Podelite je sa prijateljima na Fejsbuku, ulepšajte im dan! 🙂

Facebook Komentari