Naslovnica ŽENSKI KUTAK 7 ženskih poteza zbog kojih muškarci LUDE OD LJUBOMORE!

7 ženskih poteza zbog kojih muškarci LUDE OD LJUBOMORE!

Podijeli objavu

Ne računajući flert, dopisivanje sa drugim muškarcima (bilo da su drugovi ili kolege) ili pominjanje bivših (u superlativu), ovo je sedam poteza koje većinu muškaraca “izuvaju iz cipela” – od ljubomore!

Nesigurnost je jedan od najčešćih uzroka ljubomore, a ovo je sedam zagarantovanih načina da muškarci izgube razum zbog poteza svojih lepših polovina.

1. Smejanje tuđim šalama

Možda vi ne razmišljate o tome da li je šalu kojoj ste se nasmejali ispričao muškarac ili žena, ali će vaš partner to sigurno primetiti. To je zato što žene često navode da ih kod muškaraca privlači duhovitost.

2. Obožavanje muških VIP-ovaca

Vama je verovatno simpatično da sa drugaricama komentarišete poznate glumce i pevače, ali on neće imati razumevanja za vaše simpatije prema Rajanu Goslingu ili Bredliju Kuperu. Iako su na drugom kraju planete, predstavljaju pretnju za Ego.

3. Spominjanje muških imena kolega

Kada pominjete kolege sa kojima radite, vodite računa da u prepričavanju događaja s posla, muška imena stavljate u “uzgrednu” konotaciju i nikako im ne pridajte preveliki značaj.

4. Najbolji prijatelj – muškarac

Iako potpuno platonski, partner će u svojoj glavi iskonstruisati pravi dramski zaplet od odnosa koji imate sa svojim najboljim prijateljem. Za sve su krive romantične komedije u kojiima se najbolji prijatelji obavezno smuvaju na kraju filma.

loading...

5. Kada provodite slobodne dane bez njega

Godišnji odmor s prijateljima je poguban za muški Ego, jer mu tako jasno stavljate do znanja da ne želite da provedete duži vremenski period u njegovom društvu.

6. Kada idete na zabave bez njega

Odlazak na žurke sa svojim prijateljicama ili kolegama, a naročito objavljivanje “veselih” fotografija na društvenim mrežama, povrediće vašeg partnera i učiniti ga veoma ljubomornim.

7. Kad radite prekovremeno

Prekovremeni rad je siguran put do ljubomore. Ali, on važi za oba pola!

(prva.rs)

DNEVNI HOROSKOP ZA 09. februar 2018: Lav i Blizanci u poslu, Bik upoznaje Vodoliju, a Ribe romantične..

I na onom drugom, lepšem, planu proradite. Emocije će takođe biti jake danas, pa ih iskoristite da njima obaspete voljeno biće, a dan je povoljan i za rešavanje nekih manjih problema iz prošlosti, pa ako ih imate slobodno se suočite sa njima i ostavite ih zauvek iza sebe.

Ovan

POSAO

Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti.

LJUBAV

Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Bik

POSAO

Susret sa jednom osobom potvrđuje vaše prognoze. Novi poslovni uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava.

LJUBAV

Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno zrno razuma koje imate.

ZDRAVLJE

Odlično.

Blizanci

POSAO

Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije.

LJUBAV

Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.

ZDRAVLJE

Problemi sa leđima…

Rak

POSAO

Iritiraju vas različiti nesporazumi i nečije izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju.

LJUBAV

Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primedbe ili poruke koje upućujete.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav

POSAO

Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete.

LJUBAV

U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim čudnim oduševljenjem.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Devica

POSAO

Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.

LJUBAV

U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara.

ZDRAVLJE

Napetost…

Vaga

POSAO

Neko odbija da sasluša ili prihvati vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji vas vezuju za određene saradnike.

LJUBAV

Ako vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom. Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO

Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovni gubitak, već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umereniji u svojim izjavama pred saradnicima.

LJUBAV

U ljubavnom životu, za razliku od svog partnera, vi imate drugačija merila vrednosti i jasnije ciljeve. Zato, povremeno delujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Strelac

POSAO

Neko vas kritikuje ili pokušava da predstavi vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.

LJUBAV

Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura…

Jarac

POSAO

Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Susret sa jednom osobom je neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom.

LJUBAV

Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore. Pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO

Imate dobre ideje, ali neko ograničava vaš poslovni uticaj. Zbog nečije preterane samovolje osećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost. Nalazite se u nazahvalnoj poziciji.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate svoje kriterijume, ali novo ubeđivanje vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obe strane.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Ribe

POSAO

Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj.

LJUBAV

Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji vaše emotivne potrebe. Prepustite se nekom od onih lepih trenutka inspiracije i radosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Facebook Komentari