Naslovnica ŽENSKI KUTAK 3 sasvim normalne svađe u SREĆNIM VEZAMA (i kako da ih prebrodite)

3 sasvim normalne svađe u SREĆNIM VEZAMA (i kako da ih prebrodite)

Podijeli objavu

U svakoj svađi najbitnije je da imate na umu da želite da komunicirate sa svojim partnerom, makar to bilo i vikanjem. Svađa je oblik komunikacije i na taj način se rešavaju problemi, prenosi portal “Prevention”.

Svi to rade “Svi parovi se svađaju i to je sasvim normalno”, kaže bračni terapeut Rakel Susman.

Prema njenom mišljenju, kada se osećate frustrirano ili iznervirano recite otvoreno, izrazite svoju zabrinutost. Imate različite finansijske prioritete Vi želite nov kauč, on želi da ulaže. Različite želje kod parova su takođe sasvim normalne, a najbitnije je da svatko izrazi svoje želje. To je važno da ne bi preraslo u nešto veće, ozbiljnije. Sitnice Ovo se odnosi na sve stvari koje se tiču svakodnevnog života, od punjenja mašine za veš, sudove, usisavanja…

Svako ima svoj način obavljanja kućnih poslova i održavanja životnog okruženja. Popustite, opustite se ali tražite ustupke i za sebe.

Izvor: zdravakrava.hr

 

Za holivudski sjaj kose: Najbolja prirodna nega

Ubrzan način života, stres, i nepravilna ishrana utiču na kvalitet naše kose.
Sve više ljudi danas pati od preranog gubljenja vlasi, svraba, peruti, suve kose, bez obira na godine. Najbolja nega je prirodnim putem, tačnije preparatima sa biljnim sastojcima. Neka vaša kosa opet bude bez uporne peruti, sjajna i gusta!

Losion za kosu – 200ml

Losion za kosu je za sve tipove kose, pomoći će vam u borbi protiv peruti i opadanja kose, a ujedno će i ojačati koren i stimulisati rast. Losion je izrađen na bazi biljnih ekstrakata, koji sprečavaju opadanje i mašćenje kose i otklanjaju svrab i perut. Losion pospešuje perifernu cirkulaciju krvi, tonizira i osvežava kožu vlasišta i daje vlasima čvrstinu, elastičnost i stimuliše rast. Koristi se svakodnevno za negu i zaštitu kose. Kada se utrlja u koren kose, posle 10 minuta osušiti kosu.

loading...

Ne morate je prati. Redovnom primenom losiona kosa postaje bujnija i lepša i omogućava lakše oblikovanje frizure. Menja 20 ampula. OVDE ga možete poručiti, po ceni od 690 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Facebook Komentari