Naslovnica nevjerovatno ODVUKAO JE DJEVOJKU U GRMLJE DA JE SILUJE: A onda mu je...

ODVUKAO JE DJEVOJKU U GRMLJE DA JE SILUJE: A onda mu je ona URADILA OVO! (FOTO)

Podijeli objavu

Džonaton Holms iz Šefilda je početkom novembra imao pokušaj da djevojku uvuče u žbun kako bi je silovao, međutim, prevario se u svojoj procjeni. Djevojka se veoma jvešto izborila sa manijakom o čemu svjedoče brojne masnice i ogrebotine na njegovom tijelu.

On je jednu noć, oko ponoći, išetao iz svoje kuće i riješio da pronađe neku djevojku koja je sama na ulici. U tome je uspio, međutim, očigledno je bio jako pijan, pa je djevojka uspjela da se izbori s njim.

Žena ga je udarila dva puta u stomak i izgrebala po licu. Tada je taman pomislila da je slobodna, međutim, on ju je prikovao za pod.

Nastavila je da se bori sa njim, a zatim se sjetila da u rukama drži ključeve, koji su joj poslužili da ga udari u lice. Holmsa je ovo zaboljelo, pa je morao da je pusti.

Zbog ovakvog napada, Holms je osuđen na četiri i po godine zatvora. Njegov advokat je u Džonatonovu odbranu rekao da se ne sjeća šta je uradio jer je bio pijan. Takođe, rekao je da mu ovako nešto nikada neće pasti na pamet.
izvor:atraktiva.in

Otac pobijedio na tri maratona u osam dana kako bi platio liječenje svog sina!

Ova srceparajuća priča će vas sigurno natjerati na razmišljanje o životu.

Ovaj otac je proveo sate i sate trenirajući i pripremajući se za trčanje čak tri maratona u samo osam dana kako bi skupio novac za liječenje svog sina. I što je najfascinantnije u svemu tome, na sva tri je pobijedio

loading...

Naime, njegova plata nije mogla pokriti bolničke troškove i njegu, pa se odlučio na ovaj način prikupljanja novca.
Kako sam kaže, ne misli odustajati. Liječenje je dug proces i dati će sve od sebe za normalan život svog sina. Nevjerovatno, zar ne?

Facebook Komentari