Naslovnica ŽENSKI KUTAK Kako da prestanete da volite nekog ko vas više NE VOLI?

Kako da prestanete da volite nekog ko vas više NE VOLI?

Podijeli objavu

Ljubav može da boli, a to je slučaj kada srce poklonimo nekome ko ne mari za nas. Evo kako da kako da konačno prestanete da poklanjate ljubav osobi koja to ne zaslužuje…

Vreme leči sve
Teško je osloboditi se neispunjene ljubavi za dan ili dva. I teško je biti odbačen. Plačite, vičite, radite sve što će olakšati bol. Razgovor je takođe lekovit.

Prihvatite stvarnost
To je nažalost tako – on vas ne voli.

Ne možete da kontrolišete njegova osećanja i ne možete nikoga da prisilite na ljubav. Prihvatite ovu realnost, brže ćete otpatiti.

Distancirajte se
Ništa ne boli više nego kada svaki dan viđate neuzvraćenu ljubav. Zato da izbegavajte što je moguće više. Izbriši njegove kontakte i nemoj da ga pratite na društvenim mrežama.

Optimizam leči
Zauzmite stav da ne zaslužujete vezu sa nekim ko vas ne ceni dovoljno.

Što pre se rešite stare, upoznaćete novu ljubav.

Ovaj kompleks naviše muči frajere (ali oni to nikada neće priznati)

Dok žene lažu o kilogramima, muškarci lažu o centimetrima. Istraživanja su pokazala kako je takozvani “Napoleonov kompleks” jedan od najčešćih problema s kojim se izrazito niski muškarci bore celi život.

loading...

Ovaj problem snažno utiče na njihovo samopouzdanje koje je često na udaru još od najranije dobi. Muškarci niskog rasta u školi su verovatno bili meta viših i snažnijih kolega, a sudeći po rezultatima psiholoških testiranja koji govore kako visoki ljudi lakše pronalaze posao – priča se nastavlja tokom celog njihovog života.

Za razliku od žena koje svoj taj “problem” rešavaju uz pomoć visokih potpetica, muškarci retko posežu za modnim pomagalima.

Ali, bez obzira na ovaj kompleks, postoji veliki broj uspešnih muškaraca kojima to nikada nije bila prepreka.

Ovo su neki od najnižih poznatih frajera: Deni DeVito (146 cm), Al Paćino (168 cm), Dastin Hofman (166 cm) Mark Entoni (168 cm), Elajdža Vud (168 cm) samo su neke od velikih faca kojima centimetri nisu bili prepreka uspeha.

Izvor: Zadovoljna.hr

Facebook Komentari