Naslovnica ŽENSKI KUTAK Imate osećaj da je samo vama stalo? Proverite da li ste u...

Imate osećaj da je samo vama stalo? Proverite da li ste u vezi u kojoj se samo vi trudite

Podijeli objavu

Prosečna žena pronaći će stotine načina da opravda loše stvari u svom odnosu sa partnerom, pogotovo ako je u vezi u kojoj se samo jedna strana trudi za taj ljubavni odnos. Ovo su pokazatelji da je vaša baš takva, a ako se u njima prepoznajete , poželjno je da ne pravite nove greške.

Imate osećaj da sve radite sami
Bilo da je reč o planiranju, kućnim poslovima ili trudu oko vas dvoje, ako imate osećaj da je baš sve na vama – verovatno i jeste.

Kod njega funkcionišu samo ultimatumi
Ako mu je potreban ultimatum da se pokrene i napravi nešto, vaša veza je definitivno nepoštena prema vama.

Često se pitate da li vas uopšte sluša
Muškarci koji očekuju da ne moraju mnogo da učestvuju u vezi vrlo često uopšte i ne slušaju šta im govorite. To nije stvar bezobrazluka, samo stvar potpune nezainteresovanosti.

Slaže se s vama samo da bi prestali da pričate
Ako se načelno složi s vama, a kasnije nema šanse da ispoštuje to o čemu ste pričali, jasno je da nema nameru da se trudi za tu vezu.

Počinjete da se osećate kao da nešto nije u redu sa vama
Klasičan simptom veze u kojoj se samo jedna osoba trudi je i osećaj da niste dovoljni. U većini slučajeva nije stvar u vama, nego u njemu koji nije zainteresovan.

Izvor: index.hr

Retko kada vas zove i samo vam šalje poruke: Dešifrirujemo njegove čudne poteze

Srce vam govori da ste na dobrom putu da postanete par, ali njegovi postupci da samo želi da vam bude drug ili poznanik. U čemu je problem?

loading...

U nastavku ćemo pokušati da vam objasnimo da li da mu pružite još jednu priliku ili zatvorite ta vrata.

Nije vas poljubio nakon prvog (odličnog) dejta
Kada se muškarcima neka devojka zaista sviđa, napraviće korak onog trenutka kada su sigurni da i ona to želi. Pokažite da ste zainteresovane “slučajnim” dodirima ili tako da ga uhvatite za ruku kada vas nasmeje.

Stalno gleda u telefon
Devojke vrte kosu kada su nervozne, a muškarci proveravaju pozive i poruke. Zadirkujte ga rečima poput: “Očekuješ neku poruku?” ili “Zašto stalno gledaš na sat? Dosadno ti je sa mnom?” Ako ima imalo manira, odložiće svoju igračku dok je s vama.

Treba mu čitava večnost da vam se javi
Neugodna činjenica: muškarci se više fokusiraju na posao nego na veze. Ako su zatrpani poslom, javiće vam se tek kada budu slobodni, za šta će im možda biti potrebni dani. Pokušajte da napravite planove na samom kraju dejta.

Nikada vas ne zove, samo šalje poruke
Lakše mu je da podnese da mu ne odgovorite na poruku nego da čuje vaše: “Ne, hvala.” Naglasite mu da bi bilo lepo da vas nekada nazove. Tako ćete mu dati do znanja da ga nećete odbiti i ohrabriti ga da okrene vaš broj.

 

Facebook Komentari