Naslovnica nevjerovatno Odvela ga je supruga da mu voskom uklone dlake ispod pazuha. Njegova...

Odvela ga je supruga da mu voskom uklone dlake ispod pazuha. Njegova reakcija nasmijala je CIJELI SVIJET (VIDEO)

Podijeli objavu

S vremenom došli smo do tačke kada čak i muškarci žele da rade ono što rade žene, kao na primjer – uklanjanje neželjenih dlačica uz pomoć voska.

Iako je ovaj oblik ‘dotjerivanja’ sasvim uobičajen za žene, poprilično je novi za muškarce, koji to zapravo i ne moraju činiti. Međutim, neki ljudi su poprilično znatiželjni i žele po prvi put u svom životu to i isprobati.

Čovjek iz narednog videa otišao je kod profesionalke da mu voskom ukloni dlake ispod pazuha. Cijelu scenu snimila je njegova supruga…

MAJKA VELJKOVE NOVE DJEVOJKE: Za priju Cecu zaklaću najveće pile!

Veljko Ražnatović osvojio je srce atraktivne košarkašice Bogdane Rodić iz Titela, ali je očarao i njenu majku Danijelu Rodić, koja za Kurir poručuje da obožava budućeg zeta! Sin folk zvijezde Cece Ražnatović proveo je vikend u ovom vojvođanskom mjestu, ali još nije upoznao roditelje nove djevojke.

– Prijatno sam se iznenadila kada mi je kćerka rekla da je u vezi sa Cecinim sinom. Njih dvoje su na početku, Veljka još uvijek nisam upoznala, ali ima vremena. O njemu mislim sve najljepše. On je mlad, lijep, dobar i vaspitan dečko. Drago mi je što su zajedno i imaju našu punu podršku. Voljela bih da se lijepo slažu i da njihov odnos ide u lijepom pravcu – kaže za Kurir Bogdanina majka.

Njena starija kćerka Bojana bliska je s još jednim članom Cecine porodice – Milanom Marinkovićem. Pitali smo je da li bi voljela da joj pjevačica postane prija.

– Mislim da ne postoji žena koja to ne bi voljela! Ceca je jedna dama, naša najveća muzička diva i veliki borac. Voljela bih da je upoznam, nezavisno od toga da li će mi jednog dana biti prija ili ne. Nju izuzetno cijenim i poštujem, a vrijeme će pokazati da li su njen sin i moja kćerka jedno za drugo. Neka djeca uživaju, a mi smo tu da im pomognemo i da ih usmjerimo ako za to ima potrebe – priča Danijela.

S obzirom na to da Bogdanini roditelji drže farmu pilića, interesovalo nas je da li će budućoj priji spremiti piletinu.

– Znate kako, za priju mora da se pripremi najbolje pile (smijeh). I ne samo pile nego i svježa, domaća jaja. Sve mora da bude kako treba, pa kad ispečemo pile, da bude preukusno. Šalu na stranu, ako dođe do toga da se upoznamo, napravićemo lijep porodični ručak. Mi smo domaćinska porodica i znamo za red – kaže Rodićka.

Ona ističe da je ponosna na sve tri nasljednice.

– Moje kćerke znaju da su odrasle u radničkoj porodici i od malih nogu imaju radne navike. Uzimajući u obzir prirodu našeg posla, one ustaju u četiri sata ujutru i pomažu nam u svim poslovima. Rijetko kad izlaze u grad jer im obaveze oko fakulteta, ali i posla, to ne dozvoljavaju. Budući da znaju svoje prioritete, to im i ne pada teško. Mi kao roditelji smo izuzetno ponosni na sve tri – zaključuje Danijela.

(Kurir)

Facebook Komentari