Naslovnica nevjerovatno Djevojčica (3) je 11 dana provela sama u divljini. No, kad vidite...

Djevojčica (3) je 11 dana provela sama u divljini. No, kad vidite ko je cijelo vrijeme bio s njom, ostat ćete bez riječi!

Podijeli objavu

3-godišnja Karina Chikitova živi s majkom u Sibiru i jednog dana pred njen 4. rođendan je željela posjetiti oca koji živi u susjednom selu. Često je sama išla, jer nije mnogo udaljeno. Kad je stigla u selo, njen otac nije bio tu, pa je djevojčica odlučila da ga potraži.

Na taj način se izgubila u beskrajnim sibirskim šumama. Čak i odrasli idu samo naoružani u te šume, jer su pune vukova i medvjeda. Djevojčica je bila potpuno sama. Jedino ju je njen vjerni pas pratio.

Karinini roditelji su bili bolesno zabrinuti kada su saznali da je njihova mala kćerka nestala. Temperature su noću padale ispod nule i mnogi ljudi su krenuli u potragu za djevojčicom, ali je nisu mogli pronaći.

Nakon 11 dana se njen pas vratio u selo. Mještani su očekivali najgore. Mislili su da je mala djevojčica preminula u šumi. No, pas je krenuo ponovo nazad, a mještani su odlučili da ga prate.
Kada su stigli tamo, nisu mogli vjerovati očima…

BRUTALNO PRETUČENI DJEČAK (1,5) UMRO U BOLNICI Uhićeni majka i očuh koji tvrde da je dijete ‘palo’ i polomilo zube…

Dječak star godinu i pol dana, koji je jučer brutalno pretučen, preminuo je jutros u Kliničkom centru Crne Gore, potvrđeno je “Novostima” iz tog centra.

Dječak je jučer primljen u spomenutu ustanovu s teškim ozljedama, a liječnici su mu se borili za život.

Policija je uhitila majku djeteta Jelenu Jovović i dječakovog očuha Nermina Sisića, zbog sumnje da su odgovorni za nanošenje teških ozljeda djetetu, prenosi sarajevski N1.

loading...

Naime, dječakova majka je liječnicima i policiji rekla da je dijete prije mjesec dana palo i da su tako nastale modrice po glavi i tijelu. Tvrdila je kako su mu tako i zubi polomljeni, što je pobudilo dodatnu sumnju kod policije.

Policija još uvijek istražuje ovaj slučaj.

Facebook Komentari