Naslovnica ŽENSKI KUTAK Dovoljno dugo smo u vezi da bi me upoznao sa svojim roditeljima,...

Dovoljno dugo smo u vezi da bi me upoznao sa svojim roditeljima, ali ne znam zašto on to izbegava?

Podijeli objavu

Ne postoji određeni rok u kojem se devojka mora upoznati sa roditeljima svog dečka.

Morate shvatiti da niste u vezi sa njegovim roditeljima, već sa njim, tako da ne mora postojati ni obaveza upoznavanja sa roditeljima. Pritom niste ni razmislili o mogućnostima ko su njegovi roditelji.

Možda mu je otac bivši predsednik države, a on to ne želi da iko zna, jer mu je neprijatno. Skromna duša. Porušio bi čak i skromnu vikendicu pored Save, usred grada, koliko mu je neprijatno zbog svega toga.

Možda mu je majka guverner Narodne banke Srbije, pa ima vozača o državnom trošku. Zamislite svu njegovu neprijatnost dok vam bude objašnjavao ko je ko u njegovoj Srbiji, pardon – porodici.

Jednostavno dečko ne želi da vas izlaže mogućim neprijatnostima i unakrsnim propitivanjima svojih roditelja. Recimo, šta ukoliko ne znate odgovor na pitanje da li se ispravno kaže vazduhoplov ili vazduplohov. Nije ni njemu lako.

TI GA VOLIŠ, A NJEGA BOLI BRIGA ZA TEBE: Evo kako da ga osvojiš..

Većina žena misli da su pokušaji zavođenja muškarca koji nije zainteresovan za vas, uzaludni i patetični…

Ali, ako potajno (ili ne tako potajno) maštate onekom muškarcu, želite bolje da ga upoznate, jer vam deluje kao da je pametniji i zgodniji od svih drugih muškaraca koje upoznajete; ako niste spremni da budete sa nekim drugim, vama manje simpatičnim, samo zbog toga što vas on hoće, verovatno niste jedini, iako vam se može učiniti kao da jeste.

Šta možete da uradite u takvoj situaciji?

Za početak:

loading...

– Uvek izgledajte dobro.

– Okružite se muškarcima koji vas žele, kako bi vam to popravljalo samopouzdanje.
Budite vrlo pristupačni i ljubazni, ali nemojte se s njim upuštati u seksualnu avanturu.

– Uvijek lepo mirišite i budite maksimalno uredni.

– Istaknite i pokažite ono najlepše na sebi, bilo da su to usne, noge ili grudi.

– Inicirajte susrete i razgovore, ali nemojte biti dosadni. Neka on prvi započne bar 30 posto vaše komunikcaije.

– Nemojte biti očajni. Očaj je jedna od stvari koja ubija svaku romantiku. Pokažite mu da imate potpun život i bez njega.

– Uvek ostanite otvoreni za nove mogućnosti. Ako neko želi da se upozna s vama ili prijatelj želi da vas upozna s nekim, pružite mu priliku. Nikad ne znate ko je vaš «pravi».

– Nemojte vi loviti njega. Ali budite u blizini tako da on ima priliku da lovi vas.

– Takođe, mogu vam pomoći i horoskopski saveti. Ne morate verovati u horoskope, da bi ste iskušali neku od zabavnih tehnika.

Ipak, važno je shvatiti da vam slepo sleđenje saveta neće pomoći. Najviše treba verovati intuiciji i prijateljima. Ukoliko vam intuicija govori da postoje šanse, tada se potrudite. Ali ako vam prijatelji kažu da ste preterali, tada se zaustavite.

oš jedna od tehnika koja vam može pomoći da znate ako ste preterali je «osećaj da morate kriti» nešto. Ukoliko o svojim postupcima možete slobodno da razgovarate s prijateljima i ne bi vam bilo neprijatno da drugi saznaju, tada verojatno niste prešli granicu pristojnog zavođenja.

(covermagazin.com)

Facebook Komentari