Naslovnica ŽENSKI KUTAK REČI KAO NAJJAČI AFRODIZIJAK: Ove 4 rečenice su pravi recept za eksploziju...

REČI KAO NAJJAČI AFRODIZIJAK: Ove 4 rečenice su pravi recept za eksploziju strasti u spavaćoj sobi

Podijeli objavu

Kažu da je mozak najveći saveznik ljudskom telu u postizanju vrhunca i da su reči koje ga stimulišu najjači afrodizijaci. Zato vam predlažemo one reči koje ga mogu najviše uzbuditi i rasplamsati strasti u vašoj postelji.

“Zagrli me”
Potreba za nežnošću, uz zaštitnički prizvuk muškarce uvek obara sa nogu. Pokazaćete mu koliko ste ranjive, a to ženu čini neodoljivom, piše Super žena.

.
“Jako si mi nedostajao”
Ovako mu otvoreno pokazujete ljubav, a opet s druge strane ne govorite “Volim te”. Muškarcu koji voli svoju partnerku ova rečenica je neverovatno seksi.

“Imam iznenađenje za tebe kod kuće”
Sama reč “iznenađenje” ima neverovatno čudan kontekst na ljudsku psihu, ukazuje na izvesno iščekivanje. I muškarcima je to uvek privlačno. A kada kažete kod kuće, podrazumeva se na šta mislite.

“Trebaš mi”
Želja i potrebna su jedni od osnovnih ljudskih nagona koji u ljubavnim odnosima stvaraju bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom dajete mu do znanja koliko vam znači u emotivnom smislu, a što je više emocija – seks će biti strastveniji.

NUMEROLOGIJA: Izračunaj svoj ljubavni broj i saznaj šta ti je potrebno za sreću udvoje

Ako saberete sve cifre u datumu svog rođenja i zbirom ih dalje svedete na broj od 1 do 9 dobićete svoj broj. Primer : Ako ste rođeni 23.3.1989. zbirom svih cifara dobićete 35, pa opet sabiranjem 3 i 5 dobićete 8.
Kako ko od nas devet doživljava ljubav?

1
Jedinica ponekad ima problema s idejom braka ili veze. Najviše zato jer je priroda broja jedan – jedinstven, neponovljiv, individualac, prvi, početni, pa i glavni. Ljudi jedinice u svom odnosu s drugima osećaju potrebu ili za tim da svoju individualnost sačuvaju i ne podređuju drugima, što znači da traže ili iste takve partnere ili osobe koje su dovoljno otvorene i spremne da to shvate, ili pak imaju potrebu za fazama samoće u kojim vrše svoje unutrašnje inventure.

Ključ: ravnopravnost

loading...

2
Dvojka je po svojoj prirodi uvek spremna za deljenje, ali ponekad im u tome nedostaje kriterijuma. Da ovo ne bi ispala slabost, potrebno je ponekad setiti se i sebe i svojih potreba. Izvrsni su u svim preduzimanjima na ljubavne teme jer jednostavno znaju i osećaju šta je sve potrebno da bi veza opstala i funkcionisala onako kako treba. Bitno je da u svom ljubavnom životu predano slede svoj unutrašnji glas koji će im nepogrešivo reći šta činiti da bi bili zajedno s nekim.

.
Ključ: svest o sebi

3
Trojke osećaju jaku potrebu za komunikacijom i vrlo su društvene. Zbog toga ponekad mogu da pretrpe nesporazume. Kod njih je važna jasnoća i čisti računi, kako prema sebi, tako i prema partneru. Potrebno je sesti za sto i otvoreno razgovarati i sjasno definirati svoje potrebe, želje i očekivanja. Ne postoji dualnost veze ili paralelni svet koji ih ponekad zavede kroz idejnost, putovanja ili pričanja. Ljubav je jedna i svugde, ali život u paru je plus i minus, udvoje.

Ključ: jasnoća

Facebook Komentari