Naslovnica ŽENSKI KUTAK 10 stvari koje neverovatno pale muškarce! Ona pod 6 će vas iznenaditi

10 stvari koje neverovatno pale muškarce! Ona pod 6 će vas iznenaditi

Podijeli objavu

Naravno, nije teško pretpostaviti da se muškarci pale na seksi žensko telo, ali sigurno niste imali pojma da ih toliko lože ovi detalji

Ako želite baš da izludite svog dečka, probajte s nekim od ovih jednostavnih trikova. Neki od njih će vam možda izgledati čudno, ali muškarci se definitivno pale na ove stvari. Evo kako da kod njega raspalite strast.

Ležerno rastezanje

Bilo da se budite, opuštate ili jednostavno protežete, privući ćete pažnju svog dragog. Zato što muškarce jednostavno jako pali prizor žene koja se ležerno proteže i opušta svoje mišiće.

Telo u pokretu

Šta god da radite sa sobom, frajerima ćete upasti u oko. Guza koja se trese, grudi koje poskakuju, sve su to prizori koji su prijatni njihovim očima.

Besna žena

Iako ne postoji nikakvo naučno objašnjenje, frajere pali kad se žena ljuti. Možda izlive besa i ljutnje povezuju sa strašću.

Foto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua Foto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua
Neuredna kosa

Ok, ne masna, prljava, zapuštena kosa, ali kosa koja je nemarno svezana ili divlje raspuštena definitivno će probuditi njegovu pažnju.

loading...

Oružje

Po mogućnosti ono vatreno. Frajeri se jednostavno raspamete kada vide ženu s pištoljem, puškom, ili samostrelom.

Znojavo telo

Vama je možda znoj odbojan i sinonim je za nešto odvratno, ali vašem frajeru nije. Njih i te kako privlači znojavo žensko telo, a to verovatno ima veze sa feromonima.

Prevelika košulja

Mogu biti i od flanela, njima materijal nije bitan. Ali frajeri naprosto polude kada vide ženu zaogrnutu u pet brojeva veću košulju.

Kačket

Ne znamo u čemu je tačno ovde stvar, ali muškarci definitivno vole da vide ženu sa kačketom na glavi, a bonus bodovi su ako je kačket s logom njihovog omiljenog kluba. Ekstra bodovi su ako ste iskren ljubitelj sporta.

Zavodljivo jedenje

Na primer banane. Nema ništa specijalno privlačno u muškarcu koji jede bananu. Ipak, žena koja jede bananu frajerima je opasno seksi. Svi znamo zašto.

Muzičke veštine

Kada frajeri shvate da žena zna da peva, ili još bolje, da svira neki instrument, ona im automatski postaje 10 puta privlačnija. Možda da razmislite o muzičkoj školi?

(Telegraf.rs)

Facebook Komentari