Naslovnica ŽENSKI KUTAK Saveti za večnu ljubav: 10 stvari koje morate uraditi s dečkom svake...

Saveti za večnu ljubav: 10 stvari koje morate uraditi s dečkom svake godine

Podijeli objavu

Vreme toliko brzo prolazi, a kada ste u vezi ili braku vrlo je važno da imate što više trenutaka provedenih s partnerom u nežnosti i poštovanju. Ako tražite način da sa partnerom ostvarite bolju komunikaciju i održite strast u vezi, pokušajte da bar nešto sa ove liste čarobnih ljubavnih predloga sprovedete u delo…

# Idite na putovanje, samo vas dvoje
Ne morate otići na ekskluzivnu destinaciju, planina ili boravak na selu bez drugih članova porodice učiniće da se između vas ponovo stvore iskre. Zaboravite na sve obaveze i uživajte u momentima koje delite s voljenom osobom.

# Dozvolite partneru da predahne
Istraživanja pokazuju da parovi koji tokom godine provedu bar nedelju dana odvojeno bolje funkcionišu i kada su zajedno. Dozvolite partneru da predahne, ali i da vas poželi.

# Iznenadite ga za rođendane i godišnjice
Poklonite mu na ovaj specijalni dan svu svoju pažnju i obaspite ga ljubavlju. Poklon ne mora da bude skup, probajte da organizujete piknik ili sami napravite čestitku. Tako ćete svojoj boljoj polovini dati do znanja koliko vam je zapravo stalo.

# Počastite se elegantnim izlaskom u restoran
Kada ste se poslednji put oboje maksimalno doterali i otišli u restoran? Ovo je način da uzburkate strasti među vama i prisetite se prošlih dana.

# Preuzmite njegove obaveze na jedan dan
Pruištite svom partneru slobodan dan. Sve obaveze oko kuće i dece, na samo jedan dan preuzmite na sebe. Ne razmišljajte o tome da li će i on vama uzvratiti istom merom. Uživajte u činjenici da ga činite srećnim.

Svake godine se vratite na mesto na kom ste upoznali svoju srodnu dušu. Pokažite koliko je taj dan za vas značio i koliko se vaš život poboljšao otkad hodate zajedno kroz život.

# Napišite ljubavno pismo
Neke stvari je lakše napisati nego reći. Ovakav poduhvat oduševiće vašu voljenu osobu, a i vama će doneti osećaj sreće.

# Spremite nešto specijalno za njega
Ukoliko vam kreativnost nije jača strana, bar možete ispeći kolačiće koji će usrećiti vašu srodnu dušu.

loading...

# Naučite nešto novo o partneru
Usudite se da pitate i tražite odgovore. Saznajte što više detalja u vezi sa osobom sa kojom delite život.

# Meditirajte zajedno
Istraživanja su otkrila da meditacije, molitve, zavisnost i ljubav imaju slične nervne puteve u mozgu. Ovi centri povećavaju lučenje dopamina, koji ima prijatan efekat na naše telo.

Facebook Komentari